babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

A Krio Intézet laborjának bemutatása

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Az őssejt minták feldolgozása, fagyasztása és tárolása Intézetünk magas színvonalú budapesti laboratóriumában történik. Biológusaink a köldökzsinórvér, placenta eredetű vér és köldökzsinór szövet feldolgozását és transzplantációra való előkészítését zárt rendszerű, mintára szabott technológiával végzik. Ez a technológia igen kíméletes feldolgozást biztosít az érzékeny biológiai minták számára.

Laboratóriumunkat 2010 óta az AABB (American Association of Blood Banks) akkreditálja, így felszereltségünk, feldolgozási technológiánk és dolgozóink szakképzettsége a legmagasabb szakmai követelményeknek is megfelel nemcsak itthon, hanem a világ bármely pontján.

 

Zárt rendszerű, mintára szabott volumenredukciós köldökzsinórvér feldolgozási technológiánk kíméletes és a minták eltérő tulajdonságaihoz igazodó rugalmassága – szemben a teljesen automatizált feldolgozással - azt biztosítja, hogy a köldökzsinórvér őssejtjei a lehető legnagyobb arányban és a legjobb minőségben kerülhetnek megőrzésre. 

 

https://krio.hu/rolunk/laborunk

Ajánló

Az őssejtek olyan speciális sejtek ....
A KRIO Intézet 2004 óta biztosítja a tárolást

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Csak egy dolgod van az életben: azt csinálni, amiben hiszel. Ha erre képes vagy, kitartóan, határozottan, nem feladva, akkor nem lesz gond. (...) Akinek menni kell és megy, az nem néz oldalra, csak az utat figyeli, mert megtanulta, hogy csak az számít.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!