babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Orvosok véleménye a Cord Blood Centerről

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A Cord Blood Center kiemelten fontosnak tartja a magyarországi kórházakkal, azok Szülészeti- és Nőgyógyászati Osztályain dolgozó orvosokkal, szülésznőkkel való folyamatos kapcsolattartást. 

Céljuk olyan együttműködés kialakítása az orvosokkal, szülésznőkkel, amelyek lehetővé teszik a köldökzsinórból és a méhlepényből nyert köldökzsinórvér- és a köldökzsinórszövetből levett humán felnőtt őssejtek gyűjtését, feldolgozását és tárolását újszülöttek esetében.

 

A Cord Blood Center víziója megteremteni a lehetőségét a magánbankunk és a Cord Blood Center „köldökzsinórvér adományozók regiszteré”-ben tárolt köldökzsinórvér lehető legszélesebb felhasználásához a betegek kezelésében a globális orvosi gyakorlati trendekkel összhangban.

 

Íme néhány orvos, aki szintén a Cord Blood Center szolgáltatásait választotta, és hogy miért is?

 

Dr. Pásztor Norbert szülész-nőgyógyász andrológus, SZTE ÁOK Szülészeti-Nőgyógyászati Klinika

„Munkám során kapcsolatba kerülök a Magyarországon működő összes olyan vállalattal, amely őssejt tárolást végez. Gyermekem mintáinak tárolására olyan céget választottam, amely a vérvételi eszközök magas minőségét, könnyű kapcsolattartást és ügyfélcentrikus hozzáállást biztosít. A hosszútávú biztonságosság szempontjából fontosnak tartottam, hogy a cég lehetőleg nemzetközi vállalat legyen. Ezen okoknál fogva esett a választásom a Cord Blood Center –re. A Transzplantációs Támogató Program pedig már csak a hab a tortán!”

 

Dr. Szilágyi Anasztázia vezető műtősnő, Nyíregyháza -Jósa András Oktatókórház

“Régóta ismerem a Cord Blood Center, így ismerve szakértelmüket, egyértelmű volt számomra, hogy náluk szeretném levetetni az ikreim köldökzsinórvérét. Mindenképpen fontos számomra, hogy a szülőszobákon a Cord Blood Center levételi szetteket biztosít azoknak a kismamáknak is, akik korábban még nem döntöttek a levétel mellett. Ezen kívül a cég kiemelkedő Támogatói Programjai győztek meg arról, hogy támogatnak akkor is, ha esetleg a jövőben szükséges lenne a köldökzsinórvér felhasználására. ”

 

Dr. Marton Péter adjunktus, szülész-nőgyógyász szakorvos, Mosonmagyarórvár - Karolina Kórház- Rendelőintézet

Gyermekem köldökzsinórvérének megőrzésére azért a Cord Blood Centert választottam, mert az általuk alkalmazott Prémium köldökzsinórvér levételi szolgáltatásnak köszönhetően maximalizálható a levett őssejtek száma. Orvosként tisztában vagyok azzal, hogy az őssejt transzplantáció sikerességében a legfontosabb tényező a rendelkezésre álló őssejtek száma. Természetesen ezt is szem előtt tartottam döntésem meghozatalánál. A transzplantált sejtek száma pedig befolyásolja az őssejtek megtapadásának sebességét.

 

A Cord Blood Center által alkalmazott feldolgozási eljárás nagymértékben hozzájárul az esetlegesen szükségessé váló kezelés sikeréhez.

 

Remélem, hogy soha nem lesz szükség az eltárolt köldökzsinórvér felhasználására, de megnyugtató érzés ezt jó kezekben tudni.

Ajánló

A Cord Blood Center kis ügyfelén, Lettin 2017. októberében végezték el
Tudj meg többet!
Több mint 165 000 gyermek köldökzsinórvérét őrizzük.

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

A vidámságnak megvan az ereje ahhoz, hogy a félelem, a sértettség, a harag, a frusztráltság, a csalódottság, a depresszió, a bűntudat és a meg nem felelés érzéseit kiűzze az életedből. Azon a napon éred el a vidámságot, amikor rájössz, hogy mindegy, mi történik körülötted, akkor sem lesz jobb...

- Anthony Robbins -

A legjobb baba ajándék!