babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?
A szkesfehrvri 4D Ultrahang Kft. Glyafszek Kismama Centrumban a terhesgondozs folyamatnak minden szolgltatsa egy helyen rendelkezsre ll a fogamzstl a szletsig.
A szkesfehrvri 4D Ultrahang Kft. Glyafszek Kismama Centrumban a terhesgondozs folyamatnak minden szolgltatsa egy helyen rendelkezsre ll a fogamzstl a szletsig. A terheseket a legmodernebb mszeres httr, profi szakszemlyzet (vdn, labor-, szakasszisztencia, szakorvos) megnyugtat, intim krnyezet s udvarias, rugalmas, gyors kiszolgls vrja.

A terhessg nem betegsg, hanem a n letnek egyik legrmtelibb szakasza. Minden gyermekre vr pr legfbb haja s jogos elvrsa, hogy egszsges gyermeke szlessen.

Haznkban az egszsggy jelenlegi rendszerben a kismamk gondozsa mind idben, mind trben rendkvl szttagolt. A terhesek mskor s mshov jrnak vdnhz, terhesgondoz orvoshoz, ultrahangos vizsglatra, ngygyszati vizsglatra, laborba, vradba stb., ami rengeteg idt s energit emszt fel. E szttagoltsg dekoncentrcihoz, s ezltal tvedsekhez vezet.

A 4D Ultrahang Kft. Glyafszek Kismama Centrumban a terhesgondozs folyamatnak minden szolgltatsa egy helyen rendelkezsre ll a fogamzstl a szletsig.


Elrhetsgek
8000, Szkesfehrvr, Gymlcs u. 19.
Bejelentkezs az albbi telefonszmon, htkznap:
+36.20.20.512.2383
Telefonszm: +36.20.242.1035
E-mail: 4dultrahang@ddgroup.hu
www.ddgroup.hu

Ajánló

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Hinni kell! Mindegy, hogy miben, hiszen gyarló emberek vagyunk, az igazságot úgysem látjuk. Higgyünk a jóban, a szépségben, s talán minden jóvá és széppé válik, ha őszinte szívvel hiszünk benne.

- G. Hajnóczy Rózsa -

A legjobb baba ajándék!

mg tbb
mg tbb
tovább
tovább
tovbb
tovbb

tovbb