babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?
A szkesfehrvri 4D Ultrahang Kft. Glyafszek Kismama Centrumban a terhesgondozs folyamatnak minden szolgltatsa egy helyen rendelkezsre ll a fogamzstl a szletsig.
A szkesfehrvri 4D Ultrahang Kft. Glyafszek Kismama Centrumban a terhesgondozs folyamatnak minden szolgltatsa egy helyen rendelkezsre ll a fogamzstl a szletsig. A terheseket a legmodernebb mszeres httr, profi szakszemlyzet (vdn, labor-, szakasszisztencia, szakorvos) megnyugtat, intim krnyezet s udvarias, rugalmas, gyors kiszolgls vrja.

A terhessg nem betegsg, hanem a n letnek egyik legrmtelibb szakasza. Minden gyermekre vr pr legfbb haja s jogos elvrsa, hogy egszsges gyermeke szlessen.

Haznkban az egszsggy jelenlegi rendszerben a kismamk gondozsa mind idben, mind trben rendkvl szttagolt. A terhesek mskor s mshov jrnak vdnhz, terhesgondoz orvoshoz, ultrahangos vizsglatra, ngygyszati vizsglatra, laborba, vradba stb., ami rengeteg idt s energit emszt fel. E szttagoltsg dekoncentrcihoz, s ezltal tvedsekhez vezet.

A 4D Ultrahang Kft. Glyafszek Kismama Centrumban a terhesgondozs folyamatnak minden szolgltatsa egy helyen rendelkezsre ll a fogamzstl a szletsig.


Elrhetsgek
8000, Szkesfehrvr, Gymlcs u. 19.
Bejelentkezs az albbi telefonszmon, htkznap:
+36.20.20.512.2383
Telefonszm: +36.20.242.1035
E-mail: 4dultrahang@ddgroup.hu
www.ddgroup.hu

Ajánló

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Kevesebbet agyalni, megérteni, elfogadni, nem elégedetlenkedni, kivárni, megérezni, rálelni, megszerezni, megszeretni, megbecsülni, ha kell, elengedni, újra várni, visszavárni, megölelni, szeretni, sírni utána, sírni vele, élni. (...) Ennyi az Élet. Talán csak ennyi. De ez épp elég.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!

mg tbb
mg tbb
tovább
tovább
tovbb
tovbb

tovbb