babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! BelĂŠpsz vagy RegisztrĂĄlsz?

A G1 Intézet az ország első szülészeti-nőgyógyászati prevenciós szakintézményeként a női egészség védelmét tűzte ki céljául. Most 10.000 Ft-os Kismamaruha vásárlási utalvány ajándékba! Kattints a részletekért.

A G1 Intézet az ország első szülészeti-nőgyógyászati prevenciós szakintézményeként a női egészség védelmét tűzte ki céljául. Olyan lehetőségeket kínál, melyek az egészségügyben ritkán érhetőek el így egy helyen.

Szakmai palettájuk egyaránt nyújt megoldásokat mindazoknak, akik a megelőzésért vagy a gyógyulásért nőgyógyászati tanácsadásra, kivizsgálásokra, szűrő- vagy diagnosztikai vizsgálatokra jelentkeznek, legyenek akár fiatal lányok, nők, várandós kismamák, családalapítást tervező párok vagy a gyermekáldást már megélt nők.

Szlogenük: „G1 Intézet - A női egészségért". Azonban egy-egy probléma kivizsgálásakor nem feledkeznek meg a pár másik tagjáról sem. Ezért felkészültek olyan vizsgálatokra is, amelyek kifejezetten a férfiak egészségét, ezzel a biztonságos párkapcsolat és a boldog családalapítás lehetőségét is biztosítani tudják.

Várandósság alatti ultrahangos szűrővizsgálataik a biztonságot szolgálják, genetikai szűrővizsgálataik az orvostudomány legmagasabb szintjén segítik a tájékozódást, míg 4D Babavízió ultrahangvizsgálataik segítségével már a magzati korban megismerhetjük kisbabánk vonásait.

Ultrahangos rendelőjükben több mint 10 éves gyakorlattal rendelkező szakembereik két GE Voluson 730 PRO típusú ultrahangkészülékkel végzik a vizsgálatokat. Számukra a vizsgálati módszer a jobb megismerést jelenti, míg a kismamák számára biztonságot, valamint egy felejthetetlen élményt nyújt.

Időutazás ez a javából, ahol a kismamák meggyőződhetnek kisbabájuk egészségéről, és vonásait szinte élethűen ismerhetik meg!

A szolgáltatásról bővebb információt a http://www.babavizio.hu/ honlapon kaphat, ahol akár on-line is bejelentkezhet.

A G1 Intézet a BabaMamaTudakozó hivatalos Klub Kártya Kupon PONT-ja!


G1 csomag: 23.000 Ft helyett
13.000 Ft!


A csomag tartalma:

  • 4D Babamozi ajándék DVD-vel.
  • Kinyomtatott és egy jelszóval védett weboldalról is letölthető fényképekkel.
  • Továbbá egy 10.000 Ft-os 2 in 1 Kismamaruha utalvány.

2in1 kupon gr.png

AjĂĄnlĂł

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

Napi

Ha van egy álmod, megvalósíthatod, senki sem fog vissza. (...) Te döntöd el, hogy a saját korlátaid meddig terjednek, és hogy melyiket mikor döntöd le. Ha törődsz a belső békéddel, lassan azt veszed észre, hogy már nincsenek gátak, csak te vagy és a vágyaid, amelyek sorra megvalósultak.

- Oravecz NĂłra -

A legjobb baba ajĂĄndĂŠk!

még több
még több
tovĂĄbb
tovĂĄbb
tovább
tovább

tovább