babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! BelĂŠpsz vagy RegisztrĂĄlsz?

A G1 Intézet az ország első szülészeti-nőgyógyászati prevenciós szakintézményeként a női egészség védelmét tűzte ki céljául. Most 10.000 Ft-os Kismamaruha vásárlási utalvány ajándékba! Kattints a részletekért.

A G1 Intézet az ország első szülészeti-nőgyógyászati prevenciós szakintézményeként a női egészség védelmét tűzte ki céljául. Olyan lehetőségeket kínál, melyek az egészségügyben ritkán érhetőek el így egy helyen.

Szakmai palettájuk egyaránt nyújt megoldásokat mindazoknak, akik a megelőzésért vagy a gyógyulásért nőgyógyászati tanácsadásra, kivizsgálásokra, szűrő- vagy diagnosztikai vizsgálatokra jelentkeznek, legyenek akár fiatal lányok, nők, várandós kismamák, családalapítást tervező párok vagy a gyermekáldást már megélt nők.

Szlogenük: „G1 Intézet - A női egészségért". Azonban egy-egy probléma kivizsgálásakor nem feledkeznek meg a pár másik tagjáról sem. Ezért felkészültek olyan vizsgálatokra is, amelyek kifejezetten a férfiak egészségét, ezzel a biztonságos párkapcsolat és a boldog családalapítás lehetőségét is biztosítani tudják.

Várandósság alatti ultrahangos szűrővizsgálataik a biztonságot szolgálják, genetikai szűrővizsgálataik az orvostudomány legmagasabb szintjén segítik a tájékozódást, míg 4D Babavízió ultrahangvizsgálataik segítségével már a magzati korban megismerhetjük kisbabánk vonásait.

Ultrahangos rendelőjükben több mint 10 éves gyakorlattal rendelkező szakembereik két GE Voluson 730 PRO típusú ultrahangkészülékkel végzik a vizsgálatokat. Számukra a vizsgálati módszer a jobb megismerést jelenti, míg a kismamák számára biztonságot, valamint egy felejthetetlen élményt nyújt.

Időutazás ez a javából, ahol a kismamák meggyőződhetnek kisbabájuk egészségéről, és vonásait szinte élethűen ismerhetik meg!

A szolgáltatásról bővebb információt a http://www.babavizio.hu/ honlapon kaphat, ahol akár on-line is bejelentkezhet.

A G1 Intézet a BabaMamaTudakozó hivatalos Klub Kártya Kupon PONT-ja!


G1 csomag: 23.000 Ft helyett
13.000 Ft!


A csomag tartalma:

  • 4D Babamozi ajándék DVD-vel.
  • Kinyomtatott és egy jelszóval védett weboldalról is letölthető fényképekkel.
  • Továbbá egy 10.000 Ft-os 2 in 1 Kismamaruha utalvány.

2in1 kupon gr.png

AjĂĄnlĂł

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

Biztosan tudom, még tartogat az élet számomra valamit, ami egyszerre lesz orvosság és édesség, mámor és szőlőcukor. Megállok, körülnézek, várakozom.

- MĂĄrai SĂĄndor -

A legjobb baba ajĂĄndĂŠk!

még több
még több
tovĂĄbb
tovĂĄbb
tovább
tovább

tovább