babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?
Ezt mr nevezhetjk a negyedik trimeszternek is, de elfordulhat, hogy az orvosod elszmolta egy httel (elg gyakori), s a babd ezrt nem szeretne kijnni. Az is megeshet, hogy csak knyelmes a pici, jl rzi magt odabent.

41- 42. ht

Ezt mr nevezhetjk a negyedik trimeszternek is, de elfordulhat, hogy az orvosod elszmolta egy httel (elg gyakori), s a babd ezrt nem szeretne kijnni. Az is megeshet, hogy csak knyelmes a pici, jl rzi magt odabent.

Az orvosod valsznleg ktnaponta CGT-re fog kldeni, a kztes idben te pedig minden bizonnyal mr nagyon vrod, hogy megszlessen a pici, s eleged van a sok telefonbl s zenetbl is, amelyek arra kvncsiak, hogy egyben vagy- e mg.

Mit csinlj?

Azon tl, hogy knyrgsz az orvosnak, hogy indtsa mr be a szlst, prblkozz a termszetes szlsmegindt praktikkkal: ilyenek pldul a fszeres telek, a mozgs, s igen, ide tartozik a szex is. Krds, hogy ekkora mrettel mekkora kedved lesz ez utbbihoz, br valszn, hogy kt ht tlhords utn mr mindent megtennl, hogy vget vess a terhessgednek s megszld vgre a kisbabd.

Gondold vgig mg egyszer alaposan, hogy mi az, amit esetleg elfelejtettl beszerezni a kicsinek, illetve koncentrlj az anyasg rzelmi oldalra. Gondolkozz el rajta, hogy szeretnl- e valamilyen emlket a kisbabdnak. rhatsz babanaplt, amiben a kicsi szmra megrkted az rzseidet, lmnyeidet a babavrssal kapcsolatban.

Amikor pp brsz llni a talpadon, lepd meg prodat egy vacsorval, trdj vele is egy picit, mert most el lesz hanyagolva egy rvid ideig, mivel mindketttk minden msodperce s idegszla a babra fog koncentrlni. Biztosan meg fog lepdni, hogy r is gondolsz ezekben a percekben, ezzel mg inkbb bebizonythatod neki, mennyire szuper felesg vagy.

Hvd fel a bartnidet egy j kis lleknyugtat beszlgetsre, vagy rendezzetek nlatok egy dumcsizs tezst.

Ajánló

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Van, aki mellett nem tudsz elmenni. Képtelenség. Meglátod, és egyszerűen érzed, hogy köze van hozzád. Nem tudod a hogyant, csak érzed: azt, hogy a tiéd, hogy hozzád tartozik, bele az életedbe. Nem kell keresni a pillanatokat, jönnek azok maguktól. Beszáguldanak az életünkbe és szebbé teszik azt.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!

mg tbb
mg tbb
tovább
tovább
tovbb
tovbb

tovbb