babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Szoptatás: nagy boldogság, nagy dilemma (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Nagy a boldogság, amikor kisbabánkkal végre hazaérkezünk a kórházból, de azonnal ránk is szakad egy újabb kihívás... 

 

Mindenki pontosan tudja, hogy a szoptatás kiemelkedően fontos a babák fejlődése és a baba-mama érzelmi kötődés szempontjából, ám a helyes technika elsajátítása időbe telhet.

És persze ott az örök dilemma, vajon eleget evett-e a babánk…

Az ember könnyen a mérleg rabjává válhat.

 

Amikor az első hetekben a kezünkben tartjuk kisbabánkat, természetes, hogy bizonytalanok vagyunk. Egyrészt, először csináljuk. A baba is. Vannak „profi” kisbabák, akik ösztönösen jól szopnak, de a legtöbbnek és nekünk is, tanulni kell a folyamatot. A szoptatás alapja az ösztönök és a józan ész kombinációja. Az ösztönös lépéseké, amelyek biztonságosan vezetnek oda, hogy érezd mikor, hogyan, mennyi ideig szoptass. A józan észé, amely támogat abban, hogy mielőtt - nevezzük néven - teljes pánikba esve tápszerhez nyúlnál, gondold újra végig, valóban nincs-e más megoldás? Vannak természetes megoldások, amelyek a testet és lelket tudják egyszerre harmonizálni úgy, hogy a szoptatás valóban öröm legyen. A kereslet-kínálat legtöbbször hamar beáll magától is, ám ha valóban kevés a tej, a serkentésére is léteznek jól bevált gyógynövények, gyógyteák, homeopátiás megoldások. 

 

Sajnos sok kismama küzd a mellgyulladás tüneteivel is, amik nagyon kellemetlenek lehetnek. Bármennyire is fájdalmas, a legjobb, ha minél gyakrabban mellen van a baba, hogy a tejcsatornák kiürüljenek, ne pangjon a tej az édesanya melleiben. Erre a problémára is jó választás a homeopátia.

Kérdezzük védőnőnket a szelíd gyógymódról és a javasolt homeopátiás gyógyszerekről.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

szoptatás szó hallatán mindenkinek a boldog összebújás képe jelenik meg, mosolygós babával és mamával. De ez sajnos nem mindig van így. Adódhatnak nehézségek, melyek szerencsére kezelhetők egyszerű praktikákkal és homeopátiával. 

 

Dr. Orosz Ágnes csecsemő és gyermekgyógyász, homeopata orvos sok hasznos tanáccsal vár

  

március 7-én este 7 órakor.

 

Regisztrálj az ingyenes webináriumra most!

 

 

boiron

 drrmami

Ajánló

Mennyi az ideális?
Alvási útmutató pocakosan

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Amikor megkérdezik, hogy ki vagyok, egyértelműen válaszolom azt, hogy egy lélek, aki hallgat az intuícióira, az érzéseire, és azok alapján halad előre.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!