babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Most szülni fogok?

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Bár az elmúlt 9 hónapban számítottál rá, hogy elérkezik ez a pillanat mégis bizonytalan vagy, amikor a jeleit érzed, hogy bajon tényleg elérkezett-e az idő bemenni a szülőszobára. 

Nos, igyekszünk egy kis segítséget nyújtani Neked. Ha ezeket észleled Magadon, akkor hívd az orvosod és indulj!

 

Magzatvíz

 

Ha elfolyt a magzatvized, az azt jelenti, hogy már csak órák vagy percek választanak el attól, hogy kisbabádat a karodban tartsd. Annyira csodálatos!

 

Nyákdugó kilökődése

 

Ez a nyákszerű membrán akár mosdóhasználat közben is kilökődhet, vagy amikor valami megerőltető dolgot csinálsz. Ha ez megtörténik, akkor ideje felkapni a kórházi táskát és elindulni.

 

Fészekrakó ösztön

 

Ha hirtelen feltöltődtél energiával és lecsillapíthatatlan vágyat érzel a lakás kitakarítására és átrendezésére, az azt is jelentheti, hogy a baba hamarosan érkezik.

 

Méhösszehúzódások

 

Ha rendszeresé s egyre gyakoribb időközönként tapasztalsz méhösszehúzódásokat – nem kell, hogy fájjon, egyszerűen csak be is keményedhet a hasad -, akkor a kicsi útnak szeretne indulni. Számold az összehúzódásokat és írd fel őket, hogy orvosodnak el tudd mondani, milyen gyakoriak.

 

Boldog babavárást és komplikációmentes szülést kívánunk Neked!

Ajánló

Tartsd be az alábbi tippeket!

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Mert mi más értelme lenne az életnek? Hozd ki azt, ami benned van, ne rejtegesd, szeresd, vállald fel, dolgozz rajta, mutasd meg. Idővel megéri majd.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!