babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Most szülni fogok?

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Bár az elmúlt 9 hónapban számítottál rá, hogy elérkezik ez a pillanat mégis bizonytalan vagy, amikor a jeleit érzed, hogy bajon tényleg elérkezett-e az idő bemenni a szülőszobára. 

Nos, igyekszünk egy kis segítséget nyújtani Neked. Ha ezeket észleled Magadon, akkor hívd az orvosod és indulj!

 

Magzatvíz

 

Ha elfolyt a magzatvized, az azt jelenti, hogy már csak órák vagy percek választanak el attól, hogy kisbabádat a karodban tartsd. Annyira csodálatos!

 

Nyákdugó kilökődése

 

Ez a nyákszerű membrán akár mosdóhasználat közben is kilökődhet, vagy amikor valami megerőltető dolgot csinálsz. Ha ez megtörténik, akkor ideje felkapni a kórházi táskát és elindulni.

 

Fészekrakó ösztön

 

Ha hirtelen feltöltődtél energiával és lecsillapíthatatlan vágyat érzel a lakás kitakarítására és átrendezésére, az azt is jelentheti, hogy a baba hamarosan érkezik.

 

Méhösszehúzódások

 

Ha rendszeresé s egyre gyakoribb időközönként tapasztalsz méhösszehúzódásokat – nem kell, hogy fájjon, egyszerűen csak be is keményedhet a hasad -, akkor a kicsi útnak szeretne indulni. Számold az összehúzódásokat és írd fel őket, hogy orvosodnak el tudd mondani, milyen gyakoriak.

 

Boldog babavárást és komplikációmentes szülést kívánunk Neked!

Ajánló

A napi rutin visszaállítása
Csodák és nehézségek

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Abban a pillanatban, hogy úgy érzed, nem megy tovább, vegyél egy nagy levegőt, és tudd, hogy erős vagy. Higgy abban, hogy elég szép a szíved, az életed, hogy elég vagy. Ha nem éreznéd, tegyél érte: tudd, hogy mi az elég, és érd el.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!