babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Szeretkezés várandósan

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Kiderült, hogy babát vársz, és a szeretkezések száma lecsökkent? Ha igen, ez a cikk Neked szól, ugyanis felsoroljuk, hogy miért nem érdemes kerülni az együttléteket várandósan. 

Ha nem mondasz nemet, sokat segítesz a saját mentális egészségeden, illetve a párkapcsolatodon. Ezen kívül íme négy érv a szeretkezés mellett: 

1. A szex erősíti a köteléket

A legtöbb nő számára a várandósság áll a középpontban, illetve a szíve alatt hordott csöppség egészsége. Ez könnyen eredményezheti azt, hogy a férfi úgy érzi, el van hanyagolva, illetve kimarad valamiből, hiszen az ő teste semmilyen változáson nem megy keresztül. Nagyon fontos, hogy kifejezzünk fizikai vonzalmunkat partnerünk felé. Erősítjük vele a kapcsolatunkat, ami a család(alapítás)  igen fontos pillére.  

2. Új pózok felfedezése

A misszionárius póz hamar kivitelezhetetlenné válik, hiszen a pocakod nem engedi. Ez arra késztet Titeket, hogy új pózokat fedezzetek fel. Olyan lesz kicsit, mint a kapcsolatotok elején, mikor még csak ismerkedtetek egymással. Egy új kaland és kihívás mindkettőtök számára! 

3. Más érzés

Várandósságod során több vér jut az ágyéki területre, amely érzékenyebbé tesz, és intenzívebb orgazmust eredményez.

4. Az orgazmus nyugtató ereje

Az orgazmusnak hála testedben rengeteg endorfin szabadul fel, amelytől boldogabbnak és nyugodtabbnak érzed majd magad. Ha túl stresszes vagy, ez a gyógymód mindig kéznél van.

Ajánló

Olvasd el bevált tippjeinket!
Mennyi az ideális?

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

A szürkeség időszakos, ha sokat teszel azért, amiben hiszel, az majd kiszínezi, eltünteti a fájdalmakat. De eleget kell tenni érte, mert a csodákat csak az kaphatja meg, aki hisz benne, és bízik abban, hogy megérdemli, hogy lesz majd olyan nap, amikor úgy ébred fel, hogy végre nem érzi magát kívülállónak.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!