babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! BelĂŠpsz vagy RegisztrĂĄlsz?
Igazán egyedi, de hasznos ajándékot keresel a szívedhez közel álló kismamának; babának vagy gyermeknek? Akkor ne is keresgélj tovább, a Bobozone kínálatában minőségi, egyedi igényeket kielégítő termékeket találsz mindekinek.
szponzorált tartalom
Egy igazán egyedi, de hasznos ajándékot keresel a szívedhez közel álló kismamának; babának vagy gyermeknek? Akkor ne is keresgélj tovább, a Bobozone kínálatában minőségi, egyedi igényeket kielégítő termékeket találsz mindekinek.

 BoboCar: különbözik az eddig ismert gyermekeknek készült járművektől, az egyetlen, amely a kormány jobbra-balra mozgatásával halad előre, illetve hátra.

Segíti a gyermek fizikai fejlődését
, egyensúlyérzékét, mozgáskoordinációját, sebességérzékelését és térbeni tájékozódását. A kreatív forma lehetővé teszi a képzelet játékát is.

 

 

 

 • nincs pedál vagy motor, az energiaforrás maga a gyermek
 • maximális teherbírása 120kg, egyszóval a szülők és a nagyobb testvérek is nyugodtan gördülhetnek vele
 • Ideális és biztonságos a használata különböző sima felületeken: járda, bitumenes út; járólap; műpadló stb.


 WheelyBug: Egyedi formájának és rendkívüli fordulékonyságának köszönhetően fejleszti a gyermek mozgáskoordinációját és egyensúlyérzékelését! Puha textílbőr borítású, rendkívül könnyű járgány, amely kiváló minőségű, természetes alapanyagokból készült. Válassz a vidám katica, egér, méhecske vagy boci közül!

 

 

 

 

 

  Cuski szundikendők: újszülött babák, és kisgyermekek részére a legfontosabb, hogy biztonságban, a szüleikhez közel érezzék magukat.

De mindannyian tudjuk, hogy lehetetlen, hogy velük legyünk minden pillanatban, de törekszünk rá, hogy hiányunkat kevésbé érezzék.
A Cuski speciális, 100%-ban természetes anyagokból készült, és egyedi módon képes arra, hogy magába szívja, és hosszútávon megőrizze az anya illatát!

Az anyának nem kell mást tenni, csak pár napig a Cuskival aludni, mielőtt átadja gyermekének. Tedd közel a bőrödhöz napközben, vagy akár mikor szoptatsz, és a semmi máshoz nem hasonlítható illat, átjárja az új kis barátot.
Alváskor, vagy napközben tedd a baba mellé, akit megnyugtat az anyukájának illata, közelségének biztonsága.

 

Cuski gyermek ortopédiai párna: formájának és méretének köszönhetően segíti a növésben lévő gyermek nyugodt alvását. Segít megelőzni a későbbi nyak és hát problémákat, fájdalmat, rossz keringést.

 • 2 éves kortól ajánlott
 • „emlékező" habszivacs anyagból készült
 • megfelelően tartja a gerincet, segít az izmok ellazulásában
 • extra párna tartó zsákkal utazáshoz
 • 100% pamut Cuski huzattal


 Hurness Buddy hátizsák: a legkisebbeknek a séta csupa szórakozás, a szülőktől azonban sokszor óriási figyelmet igényel, hogy biztonságos közelségben tartsák őket. A Hurness Buddy hátizsák játékos formájának köszönhetően nem csak a gyerekek kedvencévé válik, de az állat farkának kézben tartásával távol tarthatjuk őket a veszélyes jármű forgalomtól illetve tömegben elkerülhetjük, hogy szemelöl tévesszük Őket.

 

 

 

 • az állat farka egy mozdulattal lecsatolható, és máris egy vidám hátizsákká alakul
 • az állat formán egy kis méretü zseb található, idális a pici kezeknek és kincseknek
 • állítható váll/melkas öv szélesség
 • könnyedén be és kikapcsolható csatok
 • mosógépben tisztítható
 • 18 hónapos kortól


 Mummy Clip: praktikus kiegészítő, amivel egyszerübbé tehetjük a gyerekekkel történő bevásárlást. Biztonságban egy helyen tudhatjuk az összes bevásárlótáskát, válltáskát, hátizsákot és játékot


 BabyCubes : egyedülálló módon teszi könnyebbi a friss bébi étel tárolását. Praktikus, 8 konténeres tárolótárca, amelynek segítségével, csak annyit kell felolvasztania amennyit a baba egyszerre elfogyaszt. BPA mentes!

 

 

 

 

A BabaMamaTudakozó® Klub Kártyával pedig nem csupán ingyenesen házhozszállítják Neked a termékeket, de az akciós árakon felül további 5% kedvezményt biztosítunk!

 

 

 

AjĂĄnlĂł

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

Napi

Mert mi más értelme lenne az életnek? Hozd ki azt, ami benned van, ne rejtegesd, szeresd, vállald fel, dolgozz rajta, mutasd meg. Idővel megéri majd.

- Oravecz NĂłra -

A legjobb baba ajĂĄndĂŠk!

még több
még több
még több
tovĂĄbb
tovĂĄbb
tovább
tovább

tovább