babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Kutyabaj és macskajaj

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Ha kíváncsi vagy kedvenceid hogyan kezeld homeopátiával, mi a teendő pl. allergia, álvemhesség, epilepszia, hányás, köhögés, láz, sipolyok vagy ödéma esetén, töltsd le a legújabb homeopátiás zsebkönyvet!

A zsebkönyv letöltése: ITT.

A XX. század utolsó évtizedeitől kezdve mind szélesebb körben terjednek a hagyományostól eltérő ún. alternatív gyógymódok, melyek kedvező eredményei ismertek, ezért létjogosultságukat korábbi ellenzőik is egyre kevésbé vitatják.

Ugyancsak vitathatatlan az a tény is, hogy az ún. hagyományos vagy allopátiás elvek alapján működő terápia során alkalmazott gyógyszerek a célszerveken túl, az állati szervezet más szerveire is hatással vannak, s ez a hatás az esetek egy részében a szervezet egészének működése szempontjából akár káros is lehet. Így az alapbetegség tüneteinek megszüntetésével párhuzamosan, nem egyszer a használt gyógyszerek (antibiotikumok, hormonhatású készítmények, sokszor indokolatlanul alkalmazott lázcsillapítók és különféle vakcinák) mellékhatásainak következményeként számos új betegség kialakulásának feltételeit teremtjük meg betegeinkben.

Ha kíváncsi vagy kedvenceid hogyan kezeld homeopátiával, mi a teendő pl. allergia, álvemhesség, epilepszia, hányás, köhögés, láz, sipolyok vagy ödéma esetén, akkor töltsd le a Homeopátia.info.hu weboldaláról a "Kutyabaj és macskajaj homeopátiás kezelése" című legújabb zsebkönyvet!

Tartalomjegyzék és a zsebkönyv letöltése: ITT.

Ajánló

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

De minek menekülni, a világ az szép, és mindenki találhat magának bárányt, rózsát, valamit, valakit, akiért érdemes cselekedni, megöntözni a rózsát, legeltetni a bárányt, és vigyázni a rózsára, hogy csak szellő érje.

- Louis de Saint-Marché -

A legjobb baba ajándék!