babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
babamamatudakozo.hu  ›   jtkajnl  ›   szli tancsok
Bakterilis fertzsek
A bakterilis fertzsek komoly gondokat jelenthetnek a vrands kismamknak s magzatuknak, hiszen tbbek kztt koraszlshez s az jszltt fertzses megbetegedshez is vezethetnek.Lssuk, hogyan elzhetjk meg ket!
Bakterilis fertzsek
mg tbb           
A fej helyes tartsa
A kis jszltt mg alig tudja ellenrzse alatt tartani izmait, s nem tudja a nagy fejt tartani. gy teht ettl kezdve krlbell a harmadik hnapig kezvel meg kell tmasztania a baba fejt, amikor felemeli a csecsemt.
A fej helyes tartsa
mg tbb           
A kinti jtk elnyei
A szabadtri jtk olyan mozgsi tevkenysg, ami hozzjrul a j kzrzethez s az egszsges testi fejldshez. A gyerekek termszetesen vonzdnak az aktv kinti jtk irnt: Lehetv teszi szmukra krnyezetk felfedezst.
A kinti jtk elnyei
mg tbb           
J pldakp-e n gyermeke szmra?
A gond az, hogy a gyerekek vlogats nlkl utnoznak. Mindenfle viselkedsmintt megfigyelnek, fggetlenl attl, hogy az idelis-e vagy sem. A szlknek, fggetlenl attl, mennyire elfoglaltak fel kell ismernik, hogy minden cselekedetk pldt mutat a gyerek szmra.
J pldakp-e n gyermeke szmra?
mg tbb           
A magnyos gyermek
lete sorn mindenki megtapasztalja valamikor a magny, az elhagyatottsg rzst. Szerencsre sikeresen alkalmazkodunk ezekhez a helyzetekhez. De ugyanez sokkal nagyobb feladatot jelent a gyermekek, klnsen a kicsik szmra.
A magnyos gyermek
mg tbb           
Idegenek
Mind azt szeretnnk, hogy gyermekeink trsasgkedvelek s bartsgosak legyenek, egy olyan gyermek, akinek a ktdse egyetlen emberhez olyan ers, hogy keserves srsban tr ki az adott szemly tvolltben, egyszerre hzelg, de bosszant is. Mi a helyzet az ezzel ellenttes gyermekekkel?
Idegenek
mg tbb           

mg tbb
mg tbb
mg tbb
tovább
tovább
tovbb

tovbb