babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Kim Kardashian fitness titkai

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Kim Kardashian mindig is az edzés szerelmese volt, így nem meglepő, hogy terhessége alatt sem mondott le e szenvedélyéről, annak érdekében, hogy ekkor se szerezzen túl sok plusz kilót.

Az edzője, Tracy Anderson pedig elárulta a Hollywoodlife.com-on, hogyan segített Kimnek bombaformában maradni.

 

Kim edzője számos híresség vonalaiért felel. Köztük említhetjük Jennifer Lopezt és Gwyneth Paltrow-t is. Tracy híres arról, hogy tökéletesen kombinálja a táncos kardió, erősítő és nyújtó gyakorlatokat. Pregnancy Project című DVD sorozata Magyarországon egyelőre még nem kapható, de külföldi oldalakról természetesen rendelhető, eredeti nyelven. A sorozat kilenc dvd-ből áll, minden hónapban teljesen új gyakorlatsorra tornázhatsz, ahogy Kim Kardashian is tette.


Tracy így nyilatkozott Kimről: „Mivel Kim Kardashianról van szó, így különös figyelmet szentelek az ő edzésére, és folyamatosan ellenőrzöm. Remek munkát végez. A táncos részeket a legszívesebben kihagyná, de mivel okos nő, tudja, hogy csak a befektetett munkának van eredménye.”


Azt is elmondták, hogy a cél nem az, hogy Kim megszabaduljon méltán híres nőies vonalaitól, hanem éppen azok kiemelése egy feszesebb, tónusosabb formában.


Tracy szerint elengedhetetlen, hogy szülés után 4-6 héttel minden újdonsült anyuka elkezdjen újra mozogni. Általában az orvosok ennyi ideig nem javasolják, hogy sportoljanak a kismamák, de természetesen mielőtt bármibe belekezdenél, konzultálj a nőgyógyászoddal.


Kim Kardashian 2013. októberben adott életet gyermekének, amit valóságshow-juknak köszönhetően bárki végignézhetett. A várandósság kilenc hónapja alatt felszedett plusz kilói pedig már rég a múlté, és újra nyugodtan mutatkozhat bikiniben.

Ajánló

Mire lesz szükségünk a szülés után?
Légy kitartó, a hatás nem marad el!
Ne hagyd abba az edzést.

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Ha van egy álmod, megvalósíthatod, senki sem fog vissza. (...) Te döntöd el, hogy a saját korlátaid meddig terjednek, és hogy melyiket mikor döntöd le. Ha törődsz a belső békéddel, lassan azt veszed észre, hogy már nincsenek gátak, csak te vagy és a vágyaid, amelyek sorra megvalósultak.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!