babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

10 perc önmagadra

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Körülbelül 1430 percet töltesz egy napon azzal, hogy pelenkázol, etetsz, játszol, fürdetsz és ellátsz minden babával kapcsolatos feladatot. Szánj magadra is 10 percet! Nagyon jó érzés lesz utána. 

Joggal merül fel benned a kérdés, hogy mégis mit lehet 10 perc alatt tenni?


Nos, válassz ezek közül:


Meditáció: feküdj le, hunyd le a szemed és hallgass meditációs zenét. Mindeközben kapcsold ki a gondolataid, csakis önmagadra összpontosíts 10 percig. Meglátod, utána olyan leszel, mint akit kicseréltek.


Edzés: Igen, akár 10 percben is. Néhány fekvőtámasz, egy-egy sorozat guggolás, és máris úgy érzed, tettél Önmagadért!


Chat: 10 perc éppen elég idő arra, hogy megkérdezd egy-egy barátnődet, hogy mi van vele. Ő örülni fog, Te pedig egy kicsit kiléphetsz a napi rutinból.


Masszázs: Ha elaludt a baba, kérd meg a párod, hogy masszírozza át a vállaid, derekad, vagy akár az egész tested. Mindkettőtöknek jó program lesz.


Étkezés: Ez az idő ne a gyors harapnivalókról szóljon! Egyél nyugodtan! Készíts magadnak egy rántottát, vagy egy turmixot!


Magazinok: A babamagazinok helyett most inkább a kedvenc női lapod után nyúlj!


Kényeztetés: Dobj fel egy arcpakolást, vagy lakkozd át a körmöd. A lényeg, hogy a szépségápolásé legyen a főszerep.


Zene: Hallgasd a kedvenc számaid! Jó érzéssel fog eltölteni, amikor egy-egy zene hallatán előtörnek belőled a régi emlékek.


Könyvek: Olvass! Ha csak egy nap 10 percet olvasol az éppen kedvenc regényedből, akkor viszonylag sokáig kitart az izgalom és az érdeklődés a történet befejezése iránt! 

Ajánló

Alakmegőrző tippek Hollywoodból.
Mire lesz szükségünk a szülés után?
A szárazbabtól a bazsalikomig.

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

Pozitívnak lenni nem azt jelenti, hogy mindenbe belenyugszunk. Sokkal inkább, hogy a jó megoldás reményében felkutatjuk az erőforrásainkat, és azt tesszük, ami helyes és megfelelő.

- Kurt Tepperwein -

A legjobb baba ajándék!