babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Kiegészítők kismamáknak

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Kismamaként az öltözködés nem túl egyszerű. Testünk hétről hétre más formát vesz fel, folyamatosan nő a pocakunk. Nem könnyű ilyenkor csinosnak és jól öltözöttnek éreznünk magunkat, különösen akkor, ha folyamatosan ugyanazokat a kismamaruhákat hordjuk.

Kiegészítők segítségével viszont új és új megjelenést varázsolhatunk magunknak, még akkor is, ha gyakran ismétlődően hordjuk ugyanazokat a darabokat.
 
Ékszer

Egy jó ékszer csodákra képes. Feldobja a szettet, és elvonja a figyelmet a pocakodról. A dekoltázs alá érő nyakláncokat lehetőleg kerüld! A nagyméretű fülbevalók szintén vonzzák a tekintetet. Ha gyakran hordod copfban a hajad, kitűnő választás.

Sálak, kendők

A sálakkal ugyanazt a hatást tudjuk elérni, mint a nagyméretű ékszerekkel. Stílusosak, és elvonják a tekintetet a pocakról. Természetesen az évszaknak megfelelően érdemes kiegészítőt választani. Tavasszal és nyári estéken a világos, vékony anyagú kendőket, míg hidegebb napokon a vastag, kötött sálakat viseljük.

Sapka, kalap

Ha eddig nem hordtál sapkát, itt az ideje, hogy elkezdd! Divatos, trendi megjelenést varázsol Neked, ráadásul az esetlegesen nem friss hajadat is eltakarja.

Boleró

A kismamák számára a dzseki viselése sokszor kényelmetlen és túl meleg. A karunk és vállunk viszont gyakran fázik, ezért a legjobb megoldás a boleró, ami nem csak praktikus, de fel is dobja a szettünket.

Hajdíszítők

Lófarok egy dekoratív hajgumival, kiengedett haj eltűzve egy virággal, fonat masnival, és még sorolhatnánk, hányféleképpen tudod feldobni a frizurád. Ezek a trükkök néhány percet vesznek igénybe, viszont a siker nem marad el!

Ajánló

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Csak egy dolgod van az életben: azt csinálni, amiben hiszel. Ha erre képes vagy, kitartóan, határozottan, nem feladva, akkor nem lesz gond. (...) Akinek menni kell és megy, az nem néz oldalra, csak az utat figyeli, mert megtanulta, hogy csak az számít.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!