babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Kiegészítők kismamáknak

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Kismamaként az öltözködés nem túl egyszerű. Testünk hétről hétre más formát vesz fel, folyamatosan nő a pocakunk. Nem könnyű ilyenkor csinosnak és jól öltözöttnek éreznünk magunkat, különösen akkor, ha folyamatosan ugyanazokat a kismamaruhákat hordjuk.

Kiegészítők segítségével viszont új és új megjelenést varázsolhatunk magunknak, még akkor is, ha gyakran ismétlődően hordjuk ugyanazokat a darabokat.
 
Ékszer

Egy jó ékszer csodákra képes. Feldobja a szettet, és elvonja a figyelmet a pocakodról. A dekoltázs alá érő nyakláncokat lehetőleg kerüld! A nagyméretű fülbevalók szintén vonzzák a tekintetet. Ha gyakran hordod copfban a hajad, kitűnő választás.

Sálak, kendők

A sálakkal ugyanazt a hatást tudjuk elérni, mint a nagyméretű ékszerekkel. Stílusosak, és elvonják a tekintetet a pocakról. Természetesen az évszaknak megfelelően érdemes kiegészítőt választani. Tavasszal és nyári estéken a világos, vékony anyagú kendőket, míg hidegebb napokon a vastag, kötött sálakat viseljük.

Sapka, kalap

Ha eddig nem hordtál sapkát, itt az ideje, hogy elkezdd! Divatos, trendi megjelenést varázsol Neked, ráadásul az esetlegesen nem friss hajadat is eltakarja.

Boleró

A kismamák számára a dzseki viselése sokszor kényelmetlen és túl meleg. A karunk és vállunk viszont gyakran fázik, ezért a legjobb megoldás a boleró, ami nem csak praktikus, de fel is dobja a szettünket.

Hajdíszítők

Lófarok egy dekoratív hajgumival, kiengedett haj eltűzve egy virággal, fonat masnival, és még sorolhatnánk, hányféleképpen tudod feldobni a frizurád. Ezek a trükkök néhány percet vesznek igénybe, viszont a siker nem marad el!

Ajánló

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Ne keverd össze a kötődést a barátsággal. A barátság mulandó, eltűnik, a kötődés viszont a lelkedet köti a másikéhoz. Ezért szeretnél minél több időt tölteni vele, mert érzed, hogy többé tesz, erősít, feltölt. Többnek érzed magad már attól is, hogy ott van az életedben. Onnantól meg nincs...

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!