babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Támogatói program

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A Cord Blood Center Group, Európában egyedülálló Transzplantáció Támogatói Programot vezetett be ügyfelei részére, melyet röviden Tx programnak hívnak. Tx programban támogatást nyújtanak többféle formában, egészen 185 000 € értékig!


A Cord Blood Center Group, Európában egyedülálló Transzplantáció Támogatói Programot vezetett be ügyfelei részére, melyet röviden Tx programnak hívnak. 
Tx programban támogatást nyújtanak a következő formában: 

  • gyógykezelések költségtérítése 155 000 € értékig
  • egyszeri pénzügyi hozzájárulás a transzplantációval járó személyes kiadások fedezésére 30 000 € értékig.

A Tx programmal vállalatuknak az a célja, hogy egy nehéz élethelyzetben segítsen Önnek.

 

A Tx programuk azon gyermekekre vonatkozik, akiknek cégük eltárolta a köldökzsinórvérét és az később szükségessé válik az autológ vérképzősejtek transzplantációjához. A transzplantáció elvégeztethető a világ összes akkreditált transzplantációs központjában, nemcsak Magyarországon.

 

Azon ügyfeleik, akik 2011. január 1. előtt regisztráltak a Cord Blood Center Group szolgáltatásának igénybevételére, szintén beléphetnek a Támogatói Programba. Ennek négy egyszerű lépése van:

  • Az érvényben lévő szerződés alapján kiküldött tárolási díjról szóló számla kifizetésével;
  • Írja alá a mellékelt szerződés mindkét példányát, mellyel csatlakozik a Támogatói Programhoz;
  • Küldje vissza mindkét aláírt szerződést címükre (minél hamarabb kerül az aláírt szerződés visszaküldésre, annál gyorsabban jogosult a Támogatói Programban való részvételre);
  • Postafordultával visszaküldik Önöknek az általuk aláírt szerződés egy példányát és a számlát az éves tárolási díj különbözetéről.

 

Ajánló

A köldökzsinórvér levétele a szülők és az őssejtbank között létrejött szerződés keretében

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

Kezdem megérteni, hogy az egész élet csak egy játszma, amelyet olyan ügyesen és jól kell megjátszanom, hogy örömöm teljék benne. Ha vesztek, vállat vonok és nevetek, ha pedig nyerek, ugyancsak nevetek. Bárhogy is van, azon leszek, hogy tréfásan fogjam fel a dolgokat.

- Jean Webster -

A legjobb baba ajándék!