babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Hol tárolják az őssejteket pontosan?

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A mintákat egy speciális mélyfagyasztó technológiával, folyékony nitrogén gőzterében tárolják, -180 fok körüli hőmérsékleten. Ekkor a sejtek anyagcseréje annyira lelassul, hogy bár az idő telik, gyakorlatilag nem öregszenek. Ennek köszönhetően elméletileg korlátlan ideig tárolhatók.

KRIO Intézet 2004 óta biztosítja a köldökzsinórvér, a placentából kinyert köldökzsinórvér és a köldökzsinórból származó őssejtek fagyasztását hazai tárolását.

 

Magyarország első és legnagyobb őssejtbankjaként jelenleg több mint 40000 család részére tárol őssejt mintákat. Az intézetben a köldökzsinórvér feldolgozása és fagyasztása AABB (Advancing Transfusion and Cellular Therapies Worldwide) akkreditált technológiával és laboratóriumi háttérrel történik, így Magyarországon és Közép-Európában is az első olyan őssejtbankká vált, amelynek feldolgozási, fagyasztási és tárolási technológiája világszerte elfogadott, így a tárolt minta a világ bármely pontján transzplantációra felhasználható.

Ajánló

Még mindig sok a tévhit és a kérdés
Baj esetén elérhető legyen a megoldás

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Mert mi más értelme lenne az életnek? Hozd ki azt, ami benned van, ne rejtegesd, szeresd, vállald fel, dolgozz rajta, mutasd meg. Idővel megéri majd.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!