babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Nyár, napsütés, Sonnentherme: Családi élmények felsőfokon! Az unalomnak itt nincsen helye! Szuper nyár várt ránk a Sonnentherme-ben és a résztvevő partnerhoteleknél.

Változatos program és szuper rendezvények vártak az óriás csúszdákon a kicsi vízipockokra. A kültéri helyszínek és a rendezvény aréna pedig játékparadicsommá alakult a szabad ég alatt.


„Ez a nyár forró volt! Ezért is strartolt a ’Cool Summertime‘ program számtalan attrakcióval és rendezvénnyel épp a nyáriszünet elején.

 

Jobbnál-jobb élmények és rendezvények a gyerekeknek egész nap - mondja Wolfgang Stündl, a Sonnentherme igazgatója. Pluszpont a családi kassza javára, hogy a heti programjaik ingyenesek minden gyerek számára.

 

Utazhattunk Sunny Bunny mesevilágába „varázsvonattal”, tehettünk egy kiruccanást a vízi-dodzsemekkel és felfedezhettük a víz alatti világot az ismerkedő búvárónán. Vagy megnyerhettük a Bobby Car Grand Prix-t kisautókkal. Ilyen és ehhez hasonló szuper programokat kínált a Sonnentherme a nyári programjainak keretein belül. A bátrabb gyerkőcök bizonyíthattak a toronyugrásnál, vagy a bátorságpróbán is. Egyensúlyozásra és fürgeségre  is szükség volt a „Climb Contest“ falmászó versenynél.

 

Győztes is kerestetett: eXtrém élménynek az óriáscsúszdákon!
Csúszdához készülni, vigyázz, rajt! Most igazán eXtrém: a Sonnentherme 7 leghosszabb csúszdája – több, mint 1.000 csúszda-méter, 675 lépcsőfok, 120 méteres magasság, három ugrókő az ugrómedencénél és még a vízfeletti mászófalat is le kell küzdeni. Ez a meredek út vezet az „Xtreme győztes“ cím megszerzéséhez minden gyerkőcnek 14 éves kor alatt. A részvétel díjtalan. Épp úgy mint a Citroen „Speed Contest” gyorsasági csúszdaversenynél! melyen kiválasztották a leggyorsabb csúszót is a 202 méter hosszú „Twister” csúszdán.

 

Varázslatos volt ellenben a Sunny Bunny Show Arena színpadán, Hermann varázsló fellépésénél. Nem kevésbé érdekes előadást láthattunk az elképesztő kutatóktól, akik gyerekekkel mutatják be bámulatos kísérleteiket a víz elemmel. A dobpergés világába Raymond Walker, dob-művész a messzi Jamaikából, kalauzol el. Forró Musical-slágerek és menő mozdulatokat láthattunk a „Showdance“ programok keretein belül a Sunny Bunny Show Arena színpadán.

 

Kurt a „Show 4 Kids“ előadásán a gyerekeket nevetteti, énekelteti és táncoltatja is.

 

Természetesen a foci VB rajongóknak is volt megfelelő program. Naponta lehetett tippelni a „foci szakértőknek“ a napi játékokra a pénztárnál, vagy online a www.sonnentherme.at/hu oldalon a szuper nyereményekért, pl.: családi belépő a Sonnentherme élményfürdőbe és családi nyaralások Lutzmannsburgba. Természetesen a 18 órai játékokat élőben vetítették a nagyképernyős, kényelmes Waldquelle WM-Lounge-ban.

 

Mi már alig várjuk, hogy megkezdődjön az "őszi szezon" mert biztosak vagyunk benne hasonló meglepetések és élmények várnak ránk az iskola ideje alatt is! Mert ugyebár egy minivakáció bármikor belefér ...

Ajánló

Az unalomnak nincsen helye!

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Ne félj a sebektől. Mert igen, előfordul, hogy megsérülsz, és a seb fájni fog. De utána már elővigyázatosabb leszel, és nem követed el ugyanazt a hibát.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!