babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Bemutatkozunk

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Senki sem szeret a hivatalokban sorbanállni, ráadásul egy pici baba mellett még nehezebb minden információt felkutatni, telefonálni, családot megkérni, amikor egyébként is időhiányban szenvedünk. Mi segíthetünk ezen!

Senki sem szeret hivatalokban sorbanállni, ráadásul egy pici baba mellett még nehezebb minden információt felkutatni, telefonálni, szervezni, apukát, nagyit megkérni, hogy segítsen nekünk, amikor egyébként is időhiányban szenvedünk. Bemutatkozik a BabaMamaTudakozó® Ügyintézés!

 

A kisbaba érkezésével fenekestül felfordul az életünk, de nem áll meg, ezért sajnos a papírmunkát is intéznünk kell. Ekkor felvetődnek az első kérdések: milyen juttatásra vagyunk jogosultak, milyen okmányokat kell beszereznünk a kicsinek? Mi most segítünk abban, hogy eligazodj ebben a végtelennek tűnő útvesztőben, sőt, ha szeretnéd, akkor el is intézzük helyetted, így Te minden idődet a gyermekednek szentelheted, és nem kell feleslegesen az ügyintézéssel bajlódnod.

Megoldjuk helyetted a papírmunkát!


Amiben tudunk segíteni:

Egyszeri anyasági támogatás
Családi pótlék
TGYÁS
GYED
GYES
Születési anyakönyvi kivonat
TAJ kártya
Lakcímkártya
Adókártya
És minden MÁS, nem csak a mamának és babának.

Ha bármilyen kérdésed van, vagy ezen kívül mást szeretnél, hogy megoldjuk, állunk elébe: elérsz bennünket az ugyintezes@babamamatudakozo.hu e-mail címen vagy a +36.33.312.264 telefonszámon.

Ha szeretnéd igénybe venni valamely ügyintézési szolgáltatásunkat, akkor küldd el a kitöltött és aláírt megrendelőt és valamint a szükséges üres, csupán aláírt dokumentumokat postai úton.

 

ÁSZF

 
A változtatás jogát fenntartjuk!

 

Ajánló

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Csak egy dolgod van az életben: azt csinálni, amiben hiszel. Ha erre képes vagy, kitartóan, határozottan, nem feladva, akkor nem lesz gond. (...) Akinek menni kell és megy, az nem néz oldalra, csak az utat figyeli, mert megtanulta, hogy csak az számít.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!