babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Hogyan működik?

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?
Ha szeretnéd igénybe venni valamely ügyintézési szolgáltatásunkat, akkor csak egy levelet kell küldened Nekünk. Ennyire egyszerű, csak olvass tovább! Ha valamiben ezután sem vagy biztos, kérdezz bennünket nyugodtan!

Kapcsolatfelvétel

Ha szeretnéd igénybe venni valamely ügyintézési szolgáltatásunkat, akkor küldd el az aláírt megrendelőt és a szükséges kitöltött dokumentumokat postai úton. Ha valamiben nem vagy biztos, kérdésed van, írj nekünk az ugyintezes@babamamatudakozo.hu e-mail címre és mi felvesszük veled a kapcsolatot.


Mit kell tenned?

Neked csak annyi a dolgod, hogy az egyes ügyeknél található megrendelést, dokumentumokat fénymásolva, és ahol szükséges, aláírva eljuttasd hozzánk az alábbi postai címre: 2501 Esztergom, Pf.: 370, a B&M Marketing Kft.- nek címezve. Vagyis a megrendelést és a meghatalmazást töltsd csak ki, a hivatalos dokumentumokat üresen, csupán aláírva küldd el! A többi már a mi dolgunk!

 

Fizetés

Megrendelésed után a visszaigazoló levélben egy számlát is kapsz majd, amit postai úton is elküldünk majd.
A fizetést a számla szerint átutalással tudod megoldani, az alábbi számlaszámra: 12025000-00143187-00100005
Kedvezményezett: B&M Marketing Kft.


A közleménybe minden esetben írd be a Pro Forma számla sorszámát. Amennyiben valaki más számára kéred, ajándékozod a szolgáltatást, akkor a Pro Forma számla sorszáma mellé az ő nevét is írd be, hogy tudjuk azonosítani. Ha sürgős a dolog, nem szeretnéd megvárni, amíg beérkezik számlánkra az összeg, akkor a befizetési bizonylatot az ugyintezes@babamamatudakozo.hu e-mail címre vagy a +36.33.312.264 faxszámra küldheted el.

Minden szolgáltatást csak igazolt/beérkezett fizetés után tudunk elindítani.


Hogyan jut el hozzád a pénzed, okmányod?

A szükséges dokumentumok beérkezése után elindítjuk az ügyintézési folyamatot. A határidőket az egyes ügyintézési pontoknál láthatod. Ezután a megadott határidőn belül az illetékes hatóság utalja majd neked a járandósságodat.

 

Ajánló

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

A negatív hozzáállás olyan, mint a dohányfüst: betölti a rendelkezésre álló teret és kárt tesz a többiekben is. Ha pedig kinyitod a szobában az ablakot és beengeded a tiszta levegőt, hogy fél perc alatt eltüntesse a büdös füstöt: na, ez a pozitív gondolkodás!

- Vida Ágnes -

A legjobb baba ajándék!