babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Szabaduljunk meg a súlyfeleslegtől!

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Van, aki tapasztalatból, míg mások csak hallomásból, de mindannyian tudjuk, hogy a szülés után nem kis feladat leadni a felszedett súlyt. 

Persze vannak olyan szerencsés alkatúak, akik már úgy jönnek ki a kórházból, mintha nem is szülni lettek volna, de sajnos ők vannak kevesebben. A többieknek itt egy kis segítség.

 

A testednek időre van szüksége a regenerálódáshoz. Amint az orvosod engedi, hogy újra elkezdj mozogni, tegyél úgy, mintha kezdő lennél. A tested most úgy is fogja érezni magát. Hetente kétszer kevés ismétlésszámmal végezd az alábbi gyakorlatokat, majd ahogy érzed, hogy már nem kihívás, emelheted az ismétlések számát.

 

Hát és törzs

 

Állj négykézláb egy jógaszőnyegen és vegyél a jobb kezedbe egy 1 vagy 2 kg-os súlyzót. A bal lábad nyújtsd ki hátra, majd a súlyzót hajlított könyökkel, szorosan a tested mellett húzd fel a mellkasodig. Ismételd meg 12-szer, majd válts át a másik oldalra. Mindkét oldalon kezdetben 3*12 ismétlést végezz!

 

Comb és fenék

 

Állj a fal elé úgy, hogy a hátad és a fal között legyen egy gerinclabda. A labdát a törzseddel gurítva guggolj le, majd állj fel! 3*12 ismétlést végezz!

 

Hasizom

 

Feküdj hanyatt, két térded emeld a levegőbe! Húzd a vállaid a lehető legközelebb a térdeidhez! Figyelj rá, hogy ne a térded húzd, hanem a vállad! 3*12 ismétlést végezz!

 

Tricepsz

 

Ülj egyenes háttal a gerinclabdára, majd vegyél a jobb kezedbe egy 1 kg-os súlyzót! Jobb karod nyújtsd a magasba szorosan a füled mellett, majd hajlítsd be, mintha a hátad közepét szeretnéd elérni. Mindkét oldalra végezz 3*12 ismétlést!

 

Vállak

 

Ülj egyenes háttal a gerinclabdára, majd vegyél mindkét kezedbe egy-egy 1 vagy 2 kg-os súlyzót! Mindkét karod emeld a magasba, majd húzd vissza a mellkasodhoz. 3*12 ismétlést végezz!

 

Első olvasásra talán túlzottan könnyűnek tűnik ez a gyakorlatsor, de hidd el, nem lesz az!

 

Ajánló

Milyen feladatok várnak rám?
Ne idegenkedj a mellszívástól!
Hogyan küzdj meg az alváshiánnyal?

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Van az a pillantás, ami egyetlen másodperc alatt szétszakít minden addigi köteléket, és teljesen újakat teremt az életedben, eltörölve mindent, ami addig számított.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!