babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Babaproject: apa leszek (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Kevés szó esik napjainkban a férfiak termékenységét érintő kérdésekről, pedig fontos foglalkozni vele. Létezik megoldás a férfi megtermékenyítő képesség támogatására, a stressz (pszichológiai, kémiai) megelőzésével, életmódbeli szokások ésszerűsítésével és vitaminkészítményekkel.

 

Férfigondok

 

Mi akadályozhatja a fogantatást a szervi problémákon kívül?

 

Az egyik leggyakoribb gátló faktor a stressz. A hónapokig, évekig tartó sikertelen próbálkozással járó feszültség nagyobb gondokat okozhat, mint hinnénk, a férfiak esetében a spermium minőségére és mennyiségére gyakorol negatív hatást. A stresszt alapvetően nehéz kizárni, főleg, ha egy ennyire fontos dologról van szó, de mindenképp érdemes valamilyen egyszerűbb stresszoldó technikával megpróbálkozni.

 

Problémát okozhat még az is, ha nem viszünk be elegendő tápanyagot. Emiatt érdemes lehet vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat tartalmazó készítményeket bevetni a siker érdekében. Ezek az étrend-kiegészítők felerősítik a szervezetet, és támogatják a biológiai folyamatokat.

 

Milyen típusú készítmények segíthetnek?

 

FERULANT a férfiak számára nyújt segítséget. Statisztikai adatok alapján minden ötödik fiatal férfi esetében nem éri el a spermiumszám a kritikus értéket, ami gátolhatja a megtermékenyítést. Ez a készítmény szintén kizárólag természetes anyagokból készül és semmilyen hormont nem tartalmaz. A Stanford University (USA) klinikai vizsgálatai szerint a készítmény 3 hónap alatt átlagosan 55 %-kal növelheti a spermiumok számát és 37 %-kal a mozgékonyságukat.

 

FERULANT most 20% kedvezménnyel érhető el a babamamatudakozo.hu olvasóinak.

 

Kuponkód: baba22

 

Bővebb információ: Pharmaforte

Ajánló

Avagy hogyan kezeld a jóindulatot!
Éld örömmel minden pillanatát!
Érdemes követni!

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

A negatív hozzáállás olyan, mint a dohányfüst: betölti a rendelkezésre álló teret és kárt tesz a többiekben is. Ha pedig kinyitod a szobában az ablakot és beengeded a tiszta levegőt, hogy fél perc alatt eltüntesse a büdös füstöt: na, ez a pozitív gondolkodás!

- Vida Ágnes -

A legjobb baba ajándék!