babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Termékeny vagyok? A tested elárulja!

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Eldöntöttétek a pároddal, hogy babát szeretnétek? Gratulálunk a döntéshez, nagy dolog előtt álltok! Szóval egy biztos, Ti készen álltok. De honnan tudhatod, hogy a tested is készen áll-e? Úgy értem, mikor lehetsz biztos benne, hogy éppen termékeny napjaidat éled?

Minden bűzlik

Minden szagtól rosszul vagy? Még a szemetet se szívesen viszed ki Te a mai napon? Nem beszélve arról, hogy a kolléganőd lazacot ebédel, és felfordul tőle a gyomrod. Nos, ha ezt észleled, akkor a tested üzenni próbál Neked, hogy termékeny vagy, vagyis éppen ovulálsz. Hajrá!

Szexi vagyok

Csak bámulod magad a tükörben, és azt érzed, hogy ma valahogy sokkal jobban nézel ki, mint egyébként? A biológia csodákra képes, ugyanis a termékeny napjaidon nem csak Te látod magad sokkal vonzóbbnak, hanem a párod is annak lát. Ilyenkor vastagabbá válhatnak az ajkaid, puhább a bőröd és tágabb a pupillád.

Zöldségek

Nem mondunk újdonságot azzal, hogy szuper formában kell lenned ahhoz, hogy megtermékenyülj. De azt is tudtad, hogy a sok zöldség és gyümölcsfogyasztás növeli a megtermékenyülés esélyét? Szóval, ha minden nap fogyasztasz ezekből az ételekből, a legjobb úton jársz.

Dohányzás

Ha nem dohányzol, akkor minden esélyt megadsz arra, hogy a baba megfoganjon. A dohányzás nem csupán a termékenységet befolyásolja negatívan, de hozzájárul az esetleges vetéléshez is. Ha eddig még nem tetted, akkor hagyj fel vele!

Egészséges testsúly

Ha túl sovány vagy, az a baj; ha túlsúlyos vagy, az a baj. Mindkét esetben nehezebb a fogantatás, mint ha ideális súlyban lennél. Egyáltalán nem jelenti azt, hogy ha vékony, vagy éppen duci vagy, akkor nem eshetsz teherbe, csupán az esélyeid valamivel szerényebbek, mint néhány kilóval nehezebben, vagy éppen könnyebben.

Ajánló

Táplálkozz tudatosan!
Tedd?! Ne tedd?! Előbb olvasd végig!

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

Hinni kell! Mindegy, hogy miben, hiszen gyarló emberek vagyunk, az igazságot úgysem látjuk. Higgyünk a jóban, a szépségben, s talán minden jóvá és széppé válik, ha őszinte szívvel hiszünk benne.

- G. Hajnóczy Rózsa -

A legjobb baba ajándék!