babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Fedezd fel a Philips Avent sterilizálókat!

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Az újszülött babád immunrendszere még nincs felkészülve a rá leselkedő veszélyekre, ezért fontos, hogy a kicsi extravédelmet kapjon, különösen, ha a szájába vesz valamit. Tudd meg Te is, hogyan pusztíthatod el a kórokozók 99,9%-át az etetéshez használt eszközök megfelelő sterilizálásával!

A sterilizálás nem az első lépés

 

Mivel a babád immunrendszere még fejletlen a születése után, fontos, hogy az etetéshez használt eszközöket nagy odafigyeléssel mosogasd el, hogy megvédd őt a kórokozóktól. Kézi mosogatáskor ne használj erős mosogatószert, és mindig folyó vízzel öblíts át mindent. Mosogatógép használata előtt is mosogasd el kézzel a szoptatási és etetési tárgyakat, majd a gép felső részébe helyezd ezeket, hogy a többi eszközről ne kerüljön rájuk szennyeződés.

 

Most jöhet a sterilizálás


A mosogatás után következik a fertőtlenítés egyik leghatékonyabb módja: gőzsterilizálás egy erre a célra kifejlesztett sterilizáló készülékben, melyben a víz melegítése által keletkező gőz fertőtleníti az eszközöket. A Philips Avent sterilizálók is ezen az elven működnek, és gyorsan, egyszerűen, ráadásul vegyianyag-mentesen fertőtlenítenek. A fertőtlenítés a csecsemő 6 hónapos koráig ajánlott, utána már csak a tejjel érintkező részeket fertőtlenítsd.

 

Philips Avent 4 az 1-ben és 3 az 1-ben elektromos gőzsterilizálók
A Philips Avent elektromos gőzsterilizálók, állítható méretüknek köszönhetően, kevesebb helyet foglalnak és bármilyen széles vagy keskeny nyakú cumisüveggel használhatóak. A 4 az 1-ben változat beépített mosogatókosárral rendelkezik, így az eszközöket kényelmesen előtisztíthatod, a kijelző segítségével pedig nyomon követheted a sterilizálás folyamatát.

 

Philips Avent mikrohullámú gőzsterilizáló
A mikrohullámú sütő használata során nem a mikrohullám fertőtlenít, hanem a mikrohullám energiájával létrehozott forró vízgőz. Könnyű, kompakt kialakításának köszönhetően otthoni használathoz és utazáshoz is ideális. Amennyiben a fedelet nem nyitod fel, tartalma akár 24 óráig steril marad.

 

Fedezd fel a Philips Avent sterilizálóit!

 

További Philips Avent termékért látogass el weboldalukra!

Ajánló

Alvási útmutató pocakosan
10 alapdarab, amit ne felejts otthon!
Találd meg a Neked megfelelőt!

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Ha boldogan szeretnénk élni, meg kell őriznünk optimizmusunkat. Ha sikereket akarunk elérni, hinnünk kell képességeinkben. Ha szeretetre vágyunk, nem vezérelhet bennünket a gyűlölet. Ami sugárzik belőlünk, amit hangoztatunk, hasonló formában visszajut hozzánk.

- Louise L. Hay -

A legjobb baba ajándék!