babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Vissza a munkába

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Az otthon töltött évek után felüdülésnek érezzük, hogy visszamehetünk a munkába. Rendszer kerül a hétköznapjainkba, újra társaságba kerülünk és nem csak melegítőt hordunk. Ennek ellenére nincs könnyű dolgunk, hiszen elszoktunk a napi rutintól.

Találjuk meg a legjobb bölcsődét/óvodát

 

Fontos szempont, hogy olyan bölcsit, vagy ovit találjunk, ahol nyugodt szívvel hagyjuk gyermekünket, amíg mi dolgozunk. Nem csupán nekünk kell, hogy szimpatikus legyen a környezet, hanem csemeténknek is, ugyanis ő lesz ott naponta, neki kell igazán jól éreznie magát.

 

A munkahelyen a munka legyen az első

 

Sok anyuka elköveti azt a hibát, hogy a munkahelyen is otthon van. A gyermekére gondol, róla beszél, érte aggódik. Ez pedig eltereli a figyelmét a munkáról, amit a főnökei nem néznek túl jó szemmel, még ha meg is értik a kezdeti nehézségeket. Igyekezzünk az irodában kizárólag a munkára koncentrálni. Ez a mi dolgunkat is megkönnyíti, hiszen nem háromfelé figyelünk egyszerre, és a kollégák is értékelni fogják.

 

Részmunkaidő

 

Ha anyagilag megengedheted magadnak, akkor a kezdetekben részmunkaidőben dolgozz! Segít visszarázódni és jut időd kitakarítani a lakást, vagy főzni, mielőtt a kicsiért elmész a bölcsibe vagy az oviba.

Ajánló

Tippek az egészséges terhességért
Alvási útmutató pocakosan

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

Ha arra összpontosítunk, hogy milyen szörnyű a helyzetünk, egyre rosszabbul fogjuk érezni magunkat. Irányítsuk figyelmünket a pozitívumokra, és egyre több pozitív dolgot fogunk észrevenni.

- Gary Chapman -

A legjobb baba ajándék!