babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Kívánós vagy?

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

„A harmadik trimeszterben gyakrabban láttam a pizzafutárt, mint a szülészorvost!” – Azt gondolom, hogy minden kismamának ismerős ez a mondat.

Na de vegyük sorra, hogy a különböző nemzetiségű éttermek ételkínálatából mit válasszunk, hogy elkerüljük a felesleges hízást.


Kínai étterem

Rendelj párolt zöldségeket, fehérje dús fogásokat. Ha lehet, kerüld az olajban sült húsokat!

Thai étterem

A papaya gazdag rostban, A és C vitaminban, jó választás. Kérhetsz csirkenyársat is, de mindenképp kerüld a Pad Thai és a burgonyaféléket.  

Japán étterem


Akkor sem vagy bajban, ha sushit kívánsz. Azt mindannyian tudjuk, hogy a nyers hal tiltólistán van a várandósság alatt, de lehet már kapni nagyon ízeletes zöldésges sushikat is. Ha nem kedveled a tekercseket hal nélkül, válassz miso levest, a sushi ízáradattal pedig várd meg, ameddig a baba megérkezik!

Olasz étterem

Ha pizzát rendelsz, válassz vékony tésztájút. Kolbász és szalámi helyett pedig inkább tedd le a voksod a zöldségek – spenót, kaliforniai paprika, paradicsom, gomba, rukkola - mellett! 
 
Indiai étterem

Lencseleves és avokádókrém tűnik a legjobb választásnak.

Mexikói étterem

Az orvosok nem ajánlják, hogy túl fűszeres ételeket együnk a babavárás időszakában. Ha teheted, kerüld a mexikói konyhát!

Ajánló

Hamarosan elérkezik az idő?
Kikészülsz a férjedtől szülés után?
Hogyan vészeljük át a baba érkezését?

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

A szürkeség időszakos, ha sokat teszel azért, amiben hiszel, az majd kiszínezi, eltünteti a fájdalmakat. De eleget kell tenni érte, mert a csodákat csak az kaphatja meg, aki hisz benne, és bízik abban, hogy megérdemli, hogy lesz majd olyan nap, amikor úgy ébred fel, hogy végre nem érzi magát kívülállónak.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!