babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Kalandos családi nyár a Karos Spa-ban(X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Napsütés, medencepart, koktélok, pihenés, kényelem… ez mind Téged vár Zalakaros legnagyobb családbarát wellness szállodájában. Ki ne szeretne végre kikapcsolódni, kimozdulni a hétköznapokból, elszabadulni a munkától, akár csak pár napra is? 

Ha még nem találtál helyszínt és nyugalomra, kényeztetésre vágysz édenkerti környezetben, akkor a Hotel Karos Spa kiváló választás lehet Neked és családodnak!

 

Induljon felejthetetlen élményekkel a nyár

 

A június sem maradhat programok nélkül a hotelben, hiszen a nyár indításaként június 20-án fellép a szállodában Berki Artúr a New York Café legjobb bárzongoristája, és gyermeke- ifj. Berki Artúr, az 2. évados Ének Iskolájának győztese, akik tökéletes hangjukkal és tehetségükkel kápráztatják el a vendégsereget. De ha Te inkább a sportosabb pihenést kedveled? Ez sem lehet akadály! Ebben a hónapban lesz a környék legnagyobb kerékpáros versenye a Tour de Zalakaros. Indulhatsz akár a családoddal, vagy a profikkal, biztos, hogy gyönyörű tájakon, lankás dombok között próbálhatjátok ki magatokat. Gyertek és tekerjetek együtt!

 

Az idei nyári attrakció Zalakaroson

 

A szálloda most sem feledkezhet meg hagyományairól és extra ajánlatáról. Most itt a remek lehetőség, hogy csemetéd a Kresz park mókás játékai között elsajátítsa a biztonságos közlekedés csínját-bínját! Különleges programokkal és interaktív feladatokkal játékosan tanulhatják a gyerkőcök az angol nyelv rejtelmeit az anyanyelvi szinten beszélő animátoroktól. És ez még nem minden, ajándék belépőt biztosítanak a Zobori KalandoZoo-ba, ahol élvezhetik a kicsik a hófánk pályát, drótcsúszdát vagy éppen a kötélpálya rejtelmeit. Kalandra fel!

 

És mi is az, ami állandó?

 

Kényelmes Spa superior szobák, tágas terek, óriási wellness birodalom, 5 beltéri és 2 kültéri medencével, több mint száz féle kényeztető, wellness és beauty kezelés. Fantasztikus programok, zenés estek, koncertek és persze még egy extra: a játszóházban szakképzett óvónők várják a lurkókat, sőt még babysitter szolgáltatást is igénybe vehető.

Gyertek el Zalakarosra, a virágos kisvárosba és biztos, hogy felhőtlen élményekkel távozhattok a Hotel Karos Spa-ból!

 

Csomagajánlat:
Kalandos családi nyár a Karos Spa-ban

 

Ajánló

Hogyan fejlesszük a beszédképességet?
Sokszor a könnyebb utat választjuk.
Érvek és ellenérvek.

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Ha van egy álmod, megvalósíthatod, senki sem fog vissza. (...) Te döntöd el, hogy a saját korlátaid meddig terjednek, és hogy melyiket mikor döntöd le. Ha törődsz a belső békéddel, lassan azt veszed észre, hogy már nincsenek gátak, csak te vagy és a vágyaid, amelyek sorra megvalósultak.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!