babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Prémium MAM Supreme cumi (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A széles körű fogyasztói kutatómunka és a folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettség ihlette, hogy a babatermékek specialistája, a MAM új prémium cumicsaládot kínál a babáknak.

A MAM Supreme névre keresztelt új cumi számos olyan funkcióval bír, amelyek célja a babák egészséges fejlődésének támogatása.

 

 

Mint minden MAM terméket, az új cumit is orvosszakértőkkel szoros együttműködésben fejlesztették ki. Tekintettel a cumi használatának a fogak fejlődésére gyakorolt hatására, a MAM különösen a fogszabályozó orvosok és a gyermekfogorvosok tanácsára támaszkodott.

 

A hagyományos cumik szívókájának vastagsága olyan fogászati problémákat okozhat, mint a fogak helytelen növekedése, sőt a szájpadlás alakjának deformálódása.

 

Az új MAM Supreme cumi szívókája extra vékony és nagyon rugalmas, amely természetesebb zárt szájtartást tesz lehetővé és több teret enged a fogaknak a növekedéshez.

A tesztek azt mutatták, hogy a MAM Supreme szívókája 60%-kal vékonyabb és négyszer rugalmasabb, mint a hagyományos cumiké.

Ez a kialakítás csökkenti a fogdeformációk kockázatát és hozzájárul az egészséges fog- és állkapocs-fejlődéshez.[1]

A SkinSoft™ szilikon szívóka felülete nagyon hasonlít az anya bőrére, amely ismerős érzést nyújt és így a babák 94%-a elfogadja.[2]

 

Az új cumi másik azonnal látható jellemzője a pajzson található extra nagy szellőzőlyukak. Ezek teszik a cumit különösen bőrbaráttá, mivel használat közben több levegő éri a baba érzékeny bőrét. A másik előnye, hogy látszik a baba tündéri mosolya cumizás közben is.

 https://www.youtube.com/watch?v=DOiuP8nUe40

 

A Supreme cumik többféle méretben és mintával, nappali és éjszakai változatban is kaphatóak.A Supreme Night cumik különlegessége, hogy a gombjában lévő kristályoknak köszönhetően a sötétben világít, éjszaka is könnyű megtalálni.

 

A Supreme cumi előnye még, hogy különleges dobozban kapható, amely nem csak tárolásra, hanem sterilizálásra is használható.

Ez az önsterilizáló funkció biztosítja a MAM cumik gyors, energiatakarékos és higiénikus fertőtlenítését.

https://www.youtube.com/watch?v=YxhEc79dDnU

 

Ajánló

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Keep smiling! Tudod, hogy ez a set phrase nem egyszerűen annyit jelent, hogy mosolyogj? Hanem azt jelenti, hogy minden körülmények között legyél optimista.

- Szilvási Lajos -

A legjobb baba ajándék!