babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Balesetek, sérülések kezelése homeopátiás segítséggel

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?
A balesetek gyorsan és váratlanul történnek. Azonnali segítségre van szükség, ami elősegíti a gyógyulást, vagy súlyosabb esetben időt nyer az orvos érkezéséig. A homeopátia gyors és biztonságos módszer a hagyományos elsősegélynyújtás és a sebészeti beavatkozás mellett.

A zsebkönyv letöltése: ITT. 

 

SPORTSÉRÜLÉSEK

A balesetek gyorsan és váratlanul történnek. Azonnali segítségre van szükség, ami elősegíti a gyógyulást, vagy súlyosabb esetben időt nyer az orvos érkezéséig. A homeopátia gyors és biztonságos módszer a hagyományos elsősegélynyújtás illetve az esetlegesen szükséges sebészeti beavatkozás mellett. Számos tapasztalat bizonyítja a homeopátiás szerek hatékonyságát fájdalom és vérzés csillapításánál, a fertőzések megelőzésében és a gyógyulás idejének lerövidítésében.

 

Homeopátiáról - röviden

A homeopátiás medicina biztonságos, hatékony és mellékhatások nélküli gyógymód, mellyel a hivatásos és kedvtelésből sportolók sérüléseit is hatékonyan lehet kezelni.

A homeopátia figyelembe veszi a beteg testi és lelki alkatát, a betegség egyéni tüneteit, a betegség kialakulásának körülményeit. A kiválasztott gyógyszer az immunrendszer ösztönzésével indítja be a gyógyulás folyamatát, amely meglepően gyors lehet. Ez a gyors hatás főleg baleseteknél és versenyhelyzetben hasznos sportolóknál.

A homeopátiás szerek ásványi-, növényi- és állati eredetűek, és mivel az anyag egészen kicsi mennyiségét tartalmazzák, megfelelő alkalmazásuk veszélytelen és mellékhatások nélküli.

Törzskönyvezett, klinikai hatástanulmánnyal alátámasztott, állandó minőségű gyógyszerek.

A homeopátiás hígítás olyan mértékű, hogy aktív gyógyszermolekula nem mutatható ki benne, a gyógyszerek nem esnek tiltás alá, nincsenek doppinglistán. Mivel a homeopátiás kezelés alkatra szabott, javítja a mentális állapotot is, így csapatépítő és stresszoldó hatása is jelentős.

Dr. Jean Marcel Ferret, (a francia labdarúgó válogatott orvosa 1993-2004-ig), a homeopátiás sportorvoslás egyik vezéralakja szerint:

„Sportorvosként sokszor tapasztaltam mennyire korlátozottak a lehetőségeim. Gyulladásgátlókon és izomlazítókon kívül alig adhattam valamit sportolóimnak. Ekkor fordultam a homeopátia felé, először alkalmanként, később egyre többször. Mi a legnagyobb előnye a homeopátiának? A gyorsasága. A pályán azonnal beadom, és perceken belül hat. A sportolók túledzettek, érzékeny immunrendszerrel és magas rizikófaktorral. A megelőzés nagy hangsúlyt kap. A traumatológiai alkalmazáson kívül használom bőrbetegségek, verseny előtti stressz kezelésére is."

Tartalomjegyzék (kattints a témára):

A HOMEOPÁTIÁS SZEREK SZEDÉSÉNEK SZABÁLYAI
HOMEOPÁTIÁS ELSŐSEGÉLY TÁSKA (LEGGYAKRABBAN ALKALMAZOTT SZEREK)
A REGENERÁCIÓ SZÖVETI SÓI
SÉRÜLÉSEK KEZELÉSE HOMEOPÁTIÁVAL
SEBEK, HORZSOLÁSOK
IZOMSZAKADÁS
TÖRÉS
RÁNDULÁS, IZOMHÚZÓDÁS
FICAM
CSONTLEVÁLÁS
PORCLEVÁLÁS
VÉRÖMLENY, BEVÉRZÉS, ZÚZÓDÁS
IZOMGÖRCS
IDEGSÉRÜLÉS
ESZMÉLETVESZTÉS
SZEMSÉRÜLÉSEK, LÁTÁSZAVAROK
FÜLSÉRÜLÉSEK
ORRSÉRÜLÉS
FEJSÉRÜLÉS
IMMUNERŐSÍTÉS
SPORTOLÓK ÉRZELMI PROBLÉMÁINAK HOMEOPÁTIÁS KEZELÉSE
KOMPLEX KÉSZÍTMÉNY A STRESSZ ÉS AZ ÁLMATLANSÁG KEZELÉSÉR SEDATIF PC

 

A zsebkönyv letöltése: ITT. 

 

Ajánló

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Mert mi más értelme lenne az életnek? Hozd ki azt, ami benned van, ne rejtegesd, szeresd, vállald fel, dolgozz rajta, mutasd meg. Idővel megéri majd.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!