babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Így szültek a celebek

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Kíváncsi vagy, hogyan adott életet gyermekének Beyoncé, Mariah Carey vagy éppen Katie Holmes? Akkor ez a cikk Neked szól.

Beyoncé és Jay-Z

 

Beyoncé és Jay-Z kislánya, Blue Ivy, 2012. január 7-én született a manhattani Lenox Hill kórházban. A rossz nyelvek szerint a büszke apuka a teljes szülészeti részleget kibérelte a szülés idejére cirka 260 millió Forintnak megfelelő amerikai dollár fejében. A kórház tagadja, hogy mindez így történt volna. Az ő állításuk szerint a sztárpár csupán egy különálló lakosztályt bérelt, amit egy bizonyos összeg fejében bármelyik szülő megtehet.

 

Mariah Carey és Nick Cannon

 

Az aranytorkú énekesnő szintén stílusosan adott életet ikergyermekeinek. 2011. április 30-án bővült kiscsaládjuk a két kis aprósággal. Az ünneplésre jócskán volt okuk, hiszen pont arra a napra esett Mariah és Nick harmadik házassági évfordulója. A hollywoodi pletykák szerint az újdonsült szülők Mariah „We belong together” című dalát hallgatták gyermekeik születése után, amivel bizonyára a Los angelesi kórház személyzetét is megörvendeztették.

 

Miranda Kerr és Orlando Bloom

 

A büszke apuka elmondása szerint felesége, a gyönyörű Victoria’s Secret modell, epidurális érzéstelenítés nélkül hozta világra kisfiukat, Flynn Bloom-t. Miranda így nyilatkozott a 2011. január 6-i eseményről: „Azt gondoltam, hogy meg fogok halni, annyira intenzív volt a fájdalom.” Láthatóan nem túl jó emlékeket őriz Miranda gyermeke születéséről, de abban biztosak lehetünk, hogy egy percig sem bánja, hogy a gyönyörű kisfia, Flynn a világra jött.

 

Katie Holmes és Tom Cruise

 

Ki ne emlékezne a Suri Cruise születését körülvevő felhajtásra? Akkoriban arról mentek a találgatások, hogy Katie valójában nem is várandós, csupán kitömött pocakkal járkál. Majd miután kiderült, hogy ez csupán vaklárma, arról szóltak a pletykák, hogy Katienek néma csöndben kellett megszülnie gyermekét férje vallása miatt (szcientológia). Suri Cruise 2006-ban született, Los Angelesben.

 

Ajánló

Mikor lehet elkezdeni?
Tippek, ha kifogytál az ötletekből.
Alakmegőrző tippek Hollywoodból.

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Ha arra összpontosítunk, hogy milyen szörnyű a helyzetünk, egyre rosszabbul fogjuk érezni magunkat. Irányítsuk figyelmünket a pozitívumokra, és egyre több pozitív dolgot fogunk észrevenni.

- Gary Chapman -

A legjobb baba ajándék!