babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Kendra Wilkinson kitálal

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Az ex-playmate, Kendra Wilkinson 2014. májusra várja második gyermekét. Elsőszülött kisfia mellé most egy kislány érkezik. A kismama nemrégiben elindított egy blogot, amelyben meglepő őszinteséggel nyilatkozik jelenlegi terhességéről. 

A tőle megszokott stílusban teszi mindezt.


A bejegyzése elején elmondja, hogy mennyire örül a felkérésnek, miszerint a people.com legújabb bloggere lehet. Miután mindenkit üdvözöl, megosztja az olvasókkal, hogy imád édesanya lenni, és a férjével együtt alig várják kislányuk érkezését.

 

Majd jön a feketeleves. Kendra mindenféle köntörfalazás nélkül színt vall terhessége nehézségeiről, beleértve a legintimebb részleteket is.

 

„A harmadik trimeszterben járok, és ezek az érzések kavarognak bennem: kövér vagyok, fáradt, nyűgös, büdös és folyton szeretkeznék! Annyi mindent tapasztalok ebben a terhességben, és próbálom összeszedni mindezt a mai bejegyzésemben.”

 

Az ex-playmate beszámol róla, hogy gyermekkori emlékek sokasága tört elő benne, főként a szülés dátumának közeledtével.

 

„Az emberek folyton azt kérdezik tőlem, hogy izgatott vagyok-e a kis hercegnőm miatt. Ekkor azt szoktam válaszolni, hogy az én lányom hamarabb lesz szuperhős, mintsem hercegnő.”

 

Kendrának esze ágában sincs hercegnőként nevelni gyermekét. Azt szeretné, hogy éppúgy mint ő, kislánya is az udvaron, koszban, labdával játsszon, ne pedig babákkal. Ennek ellenére, ha a kislány később inkább a hercegnős játékokat fogja kedvelni, annak már nem áll ellen az anyuka, hiszen az a gyermek saját döntése.

 

Kendra azt is elárulta, hogy elsőszámú célja, hogy egészséges terhességed tudjon maga mögött, és ne hízzon el úgy, mint amikor kisfiát várta. Akkor közel 30 kg súlytöbblettel ment be a kórházba. Saját bevallása szerint nem figyelt oda, hogy milyen minőségű és mennyiségű ételeket fogyaszt. Most rendszeresen sportol és a táplálkozására is ügyel.

 

Hajrá Kendra!

 

Ajánló

Mindennek megvan a maga ideje.
Keressük az egyedülálló édesanyákat

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Fantasztikusan érzem magam a bőrömben! Tényleg. Ha majd borzalmas hetem lesz, emlékeznem kell erre az érzésre.

- Stephen Chbosky -

A legjobb baba ajándék!