babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Kényelem és egészséges léptek várandósan is! Tedd próbára a Berkemannt! (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Amikor gyermeket vársz, és a szíved alatt szépen növekszik a várva várt csoda, a lábaidra, a gerincoszlopodra és az ízületeidre egyre nagyobb terhelés nehezedik. Éppen ezért nagyon fontos, hogy olyan lábbelit viselj, ami egészséges lépteket biztosít! Ebben segít neked a Berkemann!

 

Miben rejlik a Berkemann-titok?

 

Nem másban, mint az anatómiai alátámasztásban, ami minden Berkemann lábbeli lelke. A talpbetét úgy követi végig a talpad vonalát, mint egy domborzati térkép. Pontosan ott támasztja alá a lábad, ahol arra szükség van, és egyenletesen osztja el az egyre növekvő súlyt.

 

De miért is olyan fontos ez a terhesség ideje alatt?

 

A várandósság során számos változás megy végbe a kismamák testében. Miközben növekszik a baba súlya, egyre nagyobb terhelés nehezedik a lábakra, a gerincre és az ízületekre. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogyan oszlik el a súly a talpunkon. Emellett pedig a terhesség hatására a szalagok az egész testünkben lazulnak, és ez alól nem kivétel a láb sem. Pontosan ezért olyan fontos a megfelelő alátámasztás a cipőben, papucsban.

 

Ismerd meg a Berkemannt!

 

Tudtad, hogy lassan 140 éves tapasztalat van már a hátuk mögött? A Berkemann története 1885-ben, Hamburgban kezdődött. A családi manufaktúraként indult vállalat különleges minőségű cipőket kezdett el gyártani, és Heinrich Ad. Berkemann műhelye hamarosan kisüzemmé nőtte ki magát. Az elmúlt közel 140 év során több mint 40 országban ismerték meg a márkát, melynek legfontosabb védjegyévé vált a megfelelő talpkialakítás. Ma pedig már minden pár Berkemann lábbeli hazánkban, Kiskunfélegyházán készül.

 

Berkemann meglepetése neked!

 

A Berkemann meglepetéssel készült számodra, ugyanis egy olyan kupont találsz a babamamatudakozo Kuponfüzetben és a www.kismamapapucs.hu weboldalon, ami most

 

5.000 forint kedvezményt ér

 

Berkemann lábbeli vásárlásakor!

 

A kupon mellett készültek egy másik ajándékkal is! Szakértői videókkal várnak a www.kismamapapucs.hu weboldalon, ahol számos információt megtudhatsz arról, hogy a várandósság kilenc hónapja alatt milyen változások mennek végbe a szervezetedben!

 

Tedd próbára a Berkemann kényelmét, és vigyázni fog lépteid egészségére a várandósság ideje alatt, és akkor is, amikor már a játszótéren szaladsz majd gyermeked után!

Ajánló

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Van az a pillantás, ami egyetlen másodperc alatt szétszakít minden addigi köteléket, és teljesen újakat teremt az életedben, eltörölve mindent, ami addig számított.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!