babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Babát szeretnétek? Tervezzetek előre! (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Nagyobb eséllyel születik egészséges gyermek, ha a szülők tudatosan készülnek a fogamzásra. Ma a párok kb. 15 %-a érintett a meddőség, a nehezen létrejövő fogamzás problémájában.

Számos életmódbeli tényező, mint az életkor, a tápanyaghiányos étkezés, súlyproblémák, túlzásba vitt edzés, stressz, környezeti és foglalkozás ártalmak és még sorolhatnánk mi minden játszik szerepet a termékenység csökkenésében.

 

Az egészséges spermiumok termelődését fokozni lehet rendszeres testmozgással, a stressz csökkentésével, egészséges táplálkozással és speciálisan férfiaknak kifejlesztett vitaminok fogyasztásával, olyanokkal, mint a FERULANT is. A FERULANT kizárólag természetes összetevőkből áll, a megtermékenyítőképesség támogatását, a spermakép javulását szolgálja babavárás esetén. Eredményességét Czeizel Endre orvosgenetikus irányításával végzett kutatások igazolják. A FERULANT alkalmazása a klinikai vizsgálatok során 50 %-kal növelte a spermiumok számát és 37 %-kal a mozgékonyságukat. Elsősorban olyan férfiaknak ajánlott, akik tudatosan készülnek a gyermekvállalásra és már régóta próbálkoznak a gyermeknemzéssel, ám erre valamilyen (nem szervi eredetű problémára visszavezethető) oknál fogva nem került sor.

 

A gyermekvállalás, a terhesség hatalmas megterhelést jelent a női szervezetre, melyre vitaminokkal, ásványi anyagokkal, antioxidánsok fogyasztásával szükséges felkészíteni. A fogamzáshoz is már kedvező hatást fejthetnek ki ezek a tápanyagok, különösen nem szervi, hanem stressz vagy kimerültség okozta meddőségi tünetek esetén. A női szervezet egészségének védelmére, állapotának optimálására került kifejlesztésre az OVANT kapszula. Összetevői jótékonyan hatnak a női reproduktív szervek működésére, a hormonháztartás egyensúlyának megőrzésére, a progeszteron-szintre, támogatják a fogamzást. A fogamzás sikere 30%. Nem hormon-tartalmú készítmény.


Az OVANT étrend-kiegészítő fontos segítség lehet a női szervezet egészségének optimálására, elsősorban a terhességre való felkészülés időszakában.


Visszatérítjük a FERULANT árát!


Interjú Dr. Ősapay György professzorral a témában


Bővebb információ

 

Ajánló

Nézz körül otthon, ha nem jön a baba!
Hogyan legyünk úrrá rajtuk.
Szeretnél végre egy nyugodt éjszakát?

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

Ha arra összpontosítunk, hogy milyen szörnyű a helyzetünk, egyre rosszabbul fogjuk érezni magunkat. Irányítsuk figyelmünket a pozitívumokra, és egyre több pozitív dolgot fogunk észrevenni.

- Gary Chapman -

A legjobb baba ajándék!