babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Óvd a babád és a magad egészségét a Magne B6-tal! (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A terhesség, majd a szoptatás ideje alatt megnövekszik a női szervezet magnézi­umigénye, és a kellő óvatosság nélkül könnyen magnéziumhiány alakulhat ki. Ezért ilyenkor a kismama és a baba egészsége érdekében ajánlott a minőségi magnéziumpótlás, ami segíthet leküzdeni a hiánytüneteket, mint például a lábikragörcsöket, illetve hozzájárul a megfelelő magzati és csecsemőkori fejlődéshez. (1)

 

Miért fontos a magnéziumpótlás mindkettőtöknek?

 

Magzatod a teste minden egyes “építőanyagát” az édesanyjától, Tőled veszi fel. Születése után, a szoptatás ideje alatt is így jut táplálékhoz.

 

Terhességük alatt a kismamák fokozottan odafigyelnek magukra: igyekeznek a legjobbat adni a magzatnak minden téren. Mégis felmérések szerint a várandós nők akár 72%-a alacsony magnéziumszintű lehet.(2)  A szoptatás alatt pedig minden egyes liter anyatejjel 20-40 mg magnéziumot veszít az anya szervezete. (3)

 

A magnézium alapvető fontosságú ásványi anyag: szükséges a csontfejlődéshez, az izmok és az idegrendszer megfelelő működéséhez – mindkettőtök számára! Hiánya növelheti a terhességi alatti cukorbetegséget, a koraszülés vagy a méhen belüli növekedés visszamaradásának kockázatát is. (1)

 

A kulcs a rendszeresség

 

A magnéziumpótlással kapcsolatban a legfontosabb tudnivaló a Te számodra is a rendszeresség! Gondoskodjunk a rendszeres magnézium-bevitelről, ugyanis az egyszerre bevitt nagy dózisú magnéziumot a szervezet nem tárolja el. A hiányállapotot akkor tudod a leginkább megelőzni, ha a magnéziumpótlást beépíted a napi rutiondba.

 

Gondoskodj mindkettőtökről a Magne B6 bevont tablettával!

Válassz olyan terméket, amely kiválóan felszívódó, szerves magnéziumot tartalmaz! A Magne B6 bevont tablettában magas arányban hasznosuló, 470 mg magnézium-laktát-dihidrát található. Mellette pedig B6-vitamin, ami elősegíti a magnézium felszívódását.

 

Ha minőségi magnéziumpótlásról gondoskodnál mindkettőtök számára, a Magne B6 bevont tabletta rendszeres használata Neked is javasolt.

További információkért látogass el a Magne B6 weboldalára.

 

 

A Magne B6 bevont tabletta javasolt napi adagja terhesség és szoptatás ideje alatt legfeljebb 4 db bevont tabletta. Vény nélkül kapható gyógyszer. Javallat: magnéziumhiány kezelésére.

 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

 

OPELLA HEALTHCARE COMMERCIAL Kft. 1138 Budapest, Váci út 133. „E” épület 3. emelet

Gyógyszer- és egyéb termékinformáció: (+36 1) 505 0055 | Web: www.sanofi.hu, www.magneb6.hu

 

MAT-HU-2201192 (2022.08.30.)

 

(1) Lynne M. Dalton et al. Nutrition Reviews, 2016, Volume 74, Issue 9, Pages 549–55

(2) Micke O et al. Dtsch Med Wochenschr. 2020;145:1628-34.

(3) Dror DK et al. Adv Nutr. 2018;9:278S–294S.

 

Ajánló

Ugyan ki tudna megütni egy kisbabát?
Beszéld meg a családoddal!
Mennyi az ideális?

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

A negatív hozzáállás olyan, mint a dohányfüst: betölti a rendelkezésre álló teret és kárt tesz a többiekben is. Ha pedig kinyitod a szobában az ablakot és beengeded a tiszta levegőt, hogy fél perc alatt eltüntesse a büdös füstöt: na, ez a pozitív gondolkodás!

- Vida Ágnes -

A legjobb baba ajándék!