babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

A kismamák mozgalmas éjszakái

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A várandósság alatt, valamilyen oknál fogva, gyakrabban kísérik álmok az éjszakáinkat. Ez ahhoz vezet, hogy reggel nem érezzük magunkat kipihentnek, hiszen egész éjszaka „ébren voltunk”. Nem beszélve arról, ha rémálmunk van.

Ha olyasmit álmodsz, hogy elfelejted a gyermeked, és otthagyod őt a szupermarketben, valószínűleg arra fogsz következtetni, hogy rossz anya leszel a való életben. Ettől viszont nem kell tartani, ezek csak álmok!

A várandós nők 70%-a álmodik többet, mint korábban. Lássuk, mik a leggyakoribb álmok és rémálmok, illetve mi a jelentésük.

Elfelejtem a babámat álmok: Ezek az álmok aggodalomra utalnak. A kismama aggódik, vajon jó anya válik-e belőle.

Szőrös állat: Ha a nő azt álmodja, hogy egy szőrös állatnak ad életet, könnyen lehet, hogy rossz előjelnek tekinti. Ez viszont a magzatod és a közted lévő kötődést jelképezi.

Csodagyerek: Amikor a kismama álmában gyermeke rögtön születése után kosárlabdázik vagy előadást tart, az nem jelent mást, mint hogy a kismama fél a szüléstől, és szeretné kihagyni ezt a lépést a családalapítás során.

Csapdába esni, szabadság elvesztése: Akármennyire is furcsán hangzik, az efféle lidérces álmok könnyű, komplikációmentes szülésre utalnak.

Zavarnak a rémálmok?

Ha a rémálmok nyugtalanítanak Téged, akkor találj ki nekik egy lehetséges kimenetelt és írd le, vagy rajzold le, amit az éjjel láttál. Az is sokat segít, ha megbeszéled valakivel, vagy kibeszéled magadból a rossz élményt.

Ajánló

Tippek a természetes szüléshez
A szülés egyértelmű jelei

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Nevess magadon, és nevess az életen. Ne gúnykacaj vagy önsajnálattól tocsogó nevetés legyen ez, hanem gyógyír, csodaszer, amely enyhíti a fájdalmat, kigyógyít a depresszióból, és segít megfelelő távolságból kezelni az adott pillanatban szörnyűnek látszó kudarcokat.

- Og Mandino -

A legjobb baba ajándék!