babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

A LOVI nyugtató cumi miért biztonságosabb, mint a többi cumi? (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A piacon ma már rengeteg különböző nyugtató cumi közül válogathatunk. Fontos, hogy kisgyermekünknek olyan nyugtató cumit válasszunk, amely biztonságos a szájüreg fejlődése szempontjából és nem okoz cumizavart.

 

Miért a LOVI nyugtató cumi?

 

A LOVI nyugtató cumik titka a dinamikusságuk. Mit is jelent ez?

Kétféle szilikonból készültek – az alapjuk keményebb, míg a végződésük vékonyabb, amely a szívás hatására szét és összenyúlik, ugyanúgy, mint az anyuka mellbimbója, ezáltal biztosítják a természetes szívóritmust.

A cumik beszéd és nyelv terapeuták által lettek kifejlesztve annak érdekében, hogy ne sértsék meg a szájüreg helyes fejlődését.

 

Egyedi dizájn

 

A LOVI nyugtató cumik különböző kollekciókban elérhetőek és mindegyiknek különleges a tervezésük, a legutóbbi trendeknek megfelelő mintáik pedig rendkívül közkedveltek.

 

Formázott pajzs

 

A formázott pajzs lehetővé teszi a gyermek számára a szabad orron keresztüli lélegzést. Biztonságos anyagból készült, amely nem tartalmaz biszfenol A-t.

 

Nyílások a pajzson

 

Lehetővé teszi a levegő szabad áramlását és meggátolja a gyermek érzékeny bőrének irritálását.

Ajánló

Mit tehetünk gyermekeinkért?
Nézd, az első fogak!
A legjobb baba ajándék!

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Hiszek a szerelemben. Mi másért vetettem volna bele magam olyan gyakran? Soha nem tartott sokáig, és ilyenkor a szívem megszakadt, vagy bezárult. De ez nem akadályozott meg abban, hogy legközelebb újra megnyissam. Aztán újra és újra.

- Nora Roberts -

A legjobb baba ajándék!