babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Nem csenget a Rossmann Futár, ha babaterméket visz (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Új szolgáltatásával a babák nyugodt alvására is figyel az Online Drogéria

 

Idén elindult a Rossmann egyik legújabb kezdeményezése, mely kifejezetten a friss szülők és kisbabáik kényelmét és nyugalmát célozza meg. A szolgáltatás egyedülálló figyelmességet nyújt azoknak a vásárlóknak, akik babatermékeket rendelnek a Rossmann webshopjából.

 

Januártól a Rossmann Futárral kiszállított online rendelések esetében már arra is figyel a drogéria, hogy ha babaterméket tartalmaz a csomag, akkor a futár érkezése ne zavarja meg az alvásidőt. A rendszer intelligensen azonosítja a vásárló kosarának tartalmát, és amennyiben babatermékeket talál, továbbítja ezt az információt a futárnak, akinek az a feladata, hogy a címre szállítás során a babás vásárlót telefonon próbálja elérni. Előzetesen SMS-ben kiküldi a várható érkezést, és a helyszínre érve is próbál halkan, telefonon keresztül kommunikálni a címzettel. Nem kopog vagy csenget, hogy még véletlenül se ébressze fel az esetleg épp alvó csemetéket.

 

Fürjes Ádám, a Rossmann webshop vezetője kiemelte, hogy a szolgáltatás célja a szülők mindennapi életét könnyebbé tenni, különös tekintettel a babák alvási szokásaira.

 

„Egy kisbaba érkezése csodálatos, ugyanakkor sok nehézséget is magával hozó időszak. A Rossmann-nál nem csak arra törekszünk, hogy széles választékunkkal minden szükséges babaterméket könnyen és gyorsan elérhetővé tegyünk a vásárlóink számára, hanem arra is, hogy a kiszállítás során se zavarjuk meg a családok megszokott napirendjét. Tudjuk, hogy minden baba más, és az alvási szokások különböznek egymástól – ezzel az újítással szeretnénk segíteni, hogy a kicsik nyugodt pihenéshez jussanak, anélkül, hogy a nekik rendelt termékek érkezése felébresztené őket”.

 

A segítő figyelmesség a drogéria saját autós szállítási módja, a Rossmann Futár által kézbesített csomagok esetében valósul meg, mely jelenleg Budapesten és az agglomerációban választható opció. Az Online Drogériában leadott rendelések szintén zavartalanul átvehetők a nap bármely szakában a Foxpost csomagautomatákban, a GLS csomagpontokon és -automatákban, valamint az MPL és az easybox csomagautomatákban.

Ajánló

Kaland ... játék ... félelmek?
Át kell vészelni, de nem mindegy, hogyan!
Táplálkozás, mozgás, összhang.

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Ha van egy álmod, megvalósíthatod, senki sem fog vissza. (...) Te döntöd el, hogy a saját korlátaid meddig terjednek, és hogy melyiket mikor döntöd le. Ha törődsz a belső békéddel, lassan azt veszed észre, hogy már nincsenek gátak, csak te vagy és a vágyaid, amelyek sorra megvalósultak.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!