babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Villámgyors öltöztetés télen is (X)

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

A te babád sem szeret öltözködni?

 

Tudtad, hogy létezik olyan téli baba overall, amit 5 másodperc alatt fel lehet adni a babádra szuszakolás nélkül, vagy épp le lehet venni róla. Így nem kell az egész családnak, leizzadni indulás előtt és megérkezéskor is békésen aludhat tovább a kicsi attól függetlenül, hogy levetkőztetted?

 

A Téli Superwarm Babamelegítő Kiscsillagban a bemelegedett autóban akár alvás közben a kis kezeket és lábakat könnyedén kibújtathatod, miközben az autósülésben a baba be van csatolva.

 

Tudtad, hogy a készítése során álomporral is megszórják?

 

És a babák még jót is alszanak benne?

 

A Monello baby&more TÉLI Superwarm Babamelegítő Kiscsillagot a praktikus gondoskodás szülte anyukáktól anyukáknak. Pihepuha belső anyagának köszönhetően a pici babák fészekben érezhetik magukat, ráadásul egyenletes melegben tartja őket, így az anyaméh állapotát keltheti életre bennük. Talán épp ezért számolt be arról a legtöbb anyuka, hogy a babák nagyon jól alszanak benne.  A külső vízlepergetős, szélálló réteg nagyon jól benn tartja a meleget, mint egy kis meleg kuckó.

 

Csak beleteszed a babádat és már indulhattok is!

 

A csillag alakú, egyszerűen kezelhető kialakítás pedig nem csak azért jó, mert babád szupercuki kiscsillaggá válik, hanem azért, mert bárhol jártok is, pikk-pakk fel- vagy épp levehető darab. Csak beleteszed a picit, és már indulhattok is!

 

Nyitott lábvéggel is kapható?

 

Totyogós mamik, ne aggódjatok! A Monello baby&more Téli Babamelegítő Kiscsillag 80-as mérettől kapható nyitott lábvéggel is, Téli Totyogó Monello néven, amelyet passzéval szűkítünk. Ez a modell zippzárral és dupla első réteggel záródik. Állítható a kapucnija, hogy kényelmes legyen mindenféle sapkával.

 

A Monello baby&more Téli Babamelegítő Kiscsillagot ajánljuk nagyon piciknek és akár 1-2 éves korú nagy gyerkőcöknek egyaránt, hiszen 5 különböző méretben áll rendelkezésre.

 

Környezettudatos választás

 

A Babamelegítő Kiscsillagokat kézzel és sok szeretettel, magyar anyukák készítik, Magyarországon, így környezettudatos választás, hiszen a szállítással nem növeljük az ökológiai lábnyomot. Plusz, ha ezt választod egy magyar designer márkát támogatsz és két magyar anyuka álmát építed.

 

https://monello.hu/

Instagram: @monello_moms

TikTok: @monellobabyandmore

Ajánló

Számíts néhány álmatlan éjszakára!

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Hiszek a szerelemben. Mi másért vetettem volna bele magam olyan gyakran? Soha nem tartott sokáig, és ilyenkor a szívem megszakadt, vagy bezárult. De ez nem akadályozott meg abban, hogy legközelebb újra megnyissam. Aztán újra és újra.

- Nora Roberts -

A legjobb baba ajándék!