babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Stílustippek Hollywoodból

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Hollywoodi designerek édesanyjuktól ellesett trükkjeit, mottóit, javaslatait gyűjtöttük össze Nektek ebben a cikkben. Nem vitás, van mit tanulni tőlük!

„Az édesanyám arra tanított, hogy a kevesebb több. Azt is mondta, hogy: „Te viseld a ruhát, ne a ruha viseljen Téged!”” (Tory Burch, divat designer)

 

„Az első inspirációm a divat irányába az édesanyám volt – egy nő kifogástalan stílussal. Imádott sajátos szenvedéllyel öltözködni. Amikor kislány voltam, elkísértem őt a shopping túráira, többek között Párizsba.” (Vera Wang, divat designer)

 

„Ahogy a legtöbb gyermek, én is többnyire figyelmen kívül hagytam anyám szavait. Sokszor kiáltott utánam, miközben én felmentem a lépcsőn és magamra zártam a szobám ajtaját. Később jöttem rá, hogy mennyi mindenben igaza volt. Volt valami az anyámban, ami áthatotta a világot maga körül. Bátor volt, és pontosan az az ember, aki mindig is szeretett volna lenni. Mára ő a példaképem.” (Nate Berkus, belsőépítész)

 

„A nagymamám mindig ezt mondta: ’Csak egy arcod van, vigyázz rá!’ Nem számít, mennyire vagy fáradt. Mosd le a sminked, tonizálj és krémezz! Kerüld a napod és igyál sok vizet! Ezt is sokszor hallottam tőle: ’Ha nincs időd sminkelni, tegyél fel egy kevés pirosítót. Gyors megoldás, és tündökölni fogsz tőle.’” (Aerin Lauder, az Aerin alapítója)

 

„Azt tanultam meg az édesanyámtól, hogy olyan darabokba invesztáljak, amit szeretek és naponta hordanám.” (Rebecca Minkoff, divat designer)

 

„Az édesanyám már a 70-es években hatalmas, festett szempillákat viselt. Mindig a szemét emelte ki, az arca többi részén pedig csak természetes sminket viselt. Olyannyira megfogott a stílusa, hogy a saját vendégeimet is ebben a szellemben sminkelem.” (Jillian Dempsey, sminkmester)

 

„A mai napig, ha elmegyek vásárolni, anyám szavai csengenek a fülemben: ’Biztos, hogy tetszik?’ Nehéz kérdés egy döntésképtelen gyermek számára.” (Charlotte Ronson, divat designer)

Ajánló

A lényeg a részletekben rejlik.
Összeöltöztek!
Szeretnél néhány ütős tippet?

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

A szürkeség időszakos, ha sokat teszel azért, amiben hiszel, az majd kiszínezi, eltünteti a fájdalmakat. De eleget kell tenni érte, mert a csodákat csak az kaphatja meg, aki hisz benne, és bízik abban, hogy megérdemli, hogy lesz majd olyan nap, amikor úgy ébred fel, hogy végre nem érzi magát kívülállónak.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!