babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
bölcsőre szerelhető
babamamatudakozo.hu  ›  játékajánló  ›  kategória szerint  ›  bölcsőre szerelhető

 

Rovatunk támogatója a 

 

  

 

Bölcsőre szerelhető forgó játékok

Miért élvezi a baba most ezt a játékot:

A forgó játéknak nem csak annyi a jelentősége, hogy kellemes látványt nyújt; segít a gyermeknek fókuszálni és javítja a látását is. A felfelé mozgó tárgyak figyelése stimulálja a vizuális nyomkövetést, és ha a mozgó-forgó játék még zenét vagy hangot is kibocsát, akkor javítja a baba hallási készségét. Az ismétlődő látványok és hangok megnyugtató ritmusa emlékezteti a babát arra, hogy ideje pihenni.

Miracles & Milestones™
Az első zongorám

 

H9741_1.jpgE kreatív játékkal számos módon lehet játszani! Kösse fel a babaágy fölé, ahol a fekete és fehér billentyűk közötti kontraszt és a kiugró grafikus minták minden bizonnyal magukra vonják a baba figyelmét. A finoman összecsapódó szárnyak, tompa fényű lámpák és az összesen 10 perces zene megfelelő elfoglaltságot jelentenek a baba számára. Mikor pedig megtanul rúgni, akkor további játék, zene és fények jutalmazzák tudását. A lelógó lábat még meg is lehet csörgetni, miközben a baba megtapasztalhatja az ok és okozat varázslatos összefüggését is!


Ajánlott életkor: születéstől.Mit tehet annak érdekében, hogy a baba minél többet tanuljon:

A zene megnyugtató hatást gyakorol a babára, és nemcsak akkor, amikor kezd elszundítani. A mozgó-forgó játékokhoz kapható zenélő dobozok hasonló zenéz játszanak a babának a nap különféle időszakaiban és alkalmaihoz.

Segítse elő, hogy a zene a gyermek életének szerves részévé váljon azáltal, hogy különféle típusú zenéket állít össze és szólaltat meg - nagyon érdekes megfigyelni, hogyan változik a baba reagálása!

Ne szégyelljen énekelni vagy csak dúdolni a zenével együtt. Tapasztalni fogja, hogy a baba is hangokat fog kiadni!

A mozgó-forgó játékok mozgása arra bátorítja a babát, hogy figyeljen oda környezetére, mert a mozgás felhívja a figyelmét a játékok jellegzetességeire, színére, alakjára vagy fényére.

Segít meglátni, mit is lát a baba, ezért próbáljon meg úgy elhelyezkedni, hogy a baba nézőpontjából láthassa a mozgó-forgó játékot. Időnként változtassa meg a mozgó-forgó játék helyzetét, vagy a baba helyzetét változtassa meg, hogy új látványban részesüljön.

A baba már a kezdetektől fogva figyelni fog és reagál majd az ön hangjára. Használja fel ezt a kapcsolatot arra, hogy szóban is felhívja a baba figyelmét a mozgó-forgó játék jellemzőire¬ - a színére, a mozgására, és a játékról lelógó elemekre. Figyelje meg, mi az, ami hatással van a babára: ha úgy látja, hogy a játék valamely tulajdonsága jobban tetszik neki, akkor erre összpontosítson, hogy megerősítse vizuális érdeklődését.

Még többet megtudhatsz az életkor szerinti fejlődésekről: ITT

Figyelem!
Minden gyermek a saját ütemében fejlődik, és nem azonos időben érik el a fejlődés különféle mérföldköveit. A weboldalunkon említett szakaszok csak hozzávetőleges útmutatásként szolgálnak.

bölcsőre szerelhető
forrás: Fisher-Price

még több
még több
még több
tovĂĄbb
tovĂĄbb
tovább

tovább