babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Lapos has szülés után

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Szülés után nem kis feladat visszanyerni korábbi alakunkat. Próbáljátok ki ezt az 5 gyakorlatot, és ha rendszeresen végzitek, nem marad el a siker!

1.    Feküdj hanyatt, hajlítsd be a térdeid, tedd a kezed a tested mellé szorosan. A csípőd alá, és a térdeid közé tegyél 1-1 párnát. Feszítsd meg a hasizmaid, kissé megemelve így a csípőd. Tartsd meg 5 másodpercig, engedd el. Ismételd meg tízszer! Ha természetes módon szültél, már 1 hét után elkezdheted végezni ezt a gyakorlatot.


2.    Ha a kisbabád már elmúlt hat hetes, tedd a napi rutin részéve ezt a gyakorlatot!  Csípőemelés: Feküdj hanyatt, hajlítsd be a térdeid, tedd a kezed a tested mellé szorosan. Emeld el a csípőd a talajtól, és tartsd fent 5 másodpercig. Engedd le, majd ismételd tízszer.


3.    Feküdj hanyatt, hajlítsd be az egyik térded, tedd a kezed a tested mellé szorosan. A hajlított lábad sarkát nyomd erősen a talajba, de a csípőd ne engedd elmozdulni. Lélegezz be, majd kilégzésnél engedd el a feszültséget. Mindkét lábaddal ismételd meg ötször a gyakorlatot.


4.    Feküdj hanyatt, és hajlítsd be a térdeidet! Fogj át egy törölközőt a térded alatt. Húzd a törölköző végeit mindkét kezeddel magad felé, emelkedj meg, és feszítsd a hasizmaid. Amikor fekszel, lélegezz be, amikor feszíted a hasizmod, lélegezz ki. 10-12-szer ismételd a gyakorlatot.


5.     12-14 héttel a szülés után már próbálkozhatsz ezzel a gyakorlattal is. Feküdj hanyatt, és emeld el a térdeid a talajtól. Az egyiket hajlítsd be, és húzd magad felé, miközben hasprést végzel. Ismételd mindkét lábbal ötször.

Jó edzést és sok kitartást!

Ajánló

Gyermekáldás luxuskörnyezetben.
Mindennek megvan a maga ideje.
A terhességről őszintén.

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Ha van egy álmod, megvalósíthatod, senki sem fog vissza. (...) Te döntöd el, hogy a saját korlátaid meddig terjednek, és hogy melyiket mikor döntöd le. Ha törődsz a belső békéddel, lassan azt veszed észre, hogy már nincsenek gátak, csak te vagy és a vágyaid, amelyek sorra megvalósultak.

- Oravecz Nóra -

A legjobb baba ajándék!