babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Kisbabám van!

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Megszületett a kisbabád, és nem úgy éled meg, ahogy azt korábban elképzelted? Ne okold Magad! Újdonsült szülőnek lenne korántsem egyszerű, ezt bizonyítja cikkünk is. 

Gyakorló édesanyákat kérdeztünk a babázás legszebb pillanatairól és árnyoldalairól.

 

„A legjobb: megölelni őt. A legrosszabb: amikor fogalmam sincs, miért sír.” (Barbara)

 

Az anyaság a legnagyobb örömforrás! Ami az árnyoldalát illeti, megőrjít, hogy etetés közben folyton arra kell figyelnem, vajon jól tartom-e a fejét.” (Kitti)

 

Új életet hozni a világra, a legfelemelőbb érzés, amit el tudok képzelni. Viszont ott a folytonos aggódás, hogy elrontok valamit.” (Maja)

 

„A legjobb? Hát ő maga! A legrosszabb pedig a sok kéretlen jó tanács.” (Eszter)

 

„Imádom azokat a pillanatokat, amikor a karomban tarthatom őt, és csak csodálom. Az éjszakáinknál rosszabbat viszont el sem tudok képzelni. De egyszer túl leszünk rajta! ” (Virág)

 

„Naponta tízszer lebukja magát. Nincs annyi ruha a szekrényben, amennyit rá kellene adni. Amikor rám mosolyog, minden nehézségért kárpótol.” (Bettina)

 

„Egymás megszállottaivá váltunk a kisbabámmal. Igazi szeretet, amit érzek. A legrosszabb része, amikor el kell intéznem valamit, és mással hagyom otthon. Olyankor bűnösnek érzem magam.” (Sára)

 

„A legjobb: a mosolya. A legrosszabb: a műsoros pelenka ’illata’.” (Nóra)

 

„Csodálatos, hogy már ő is az életem része. Viszont amikor sír, sokszor én is vele sírok.” (Dorottya)

 

„A legszebb dolog, amit valaha átéltem. Csodálatos, de tényleg. Az egyetlen, ami kikészít, a rokonok sokasága, és persze mindenki látni akarja őt. Én pedig ilyenkor levegőért kapkodok.” (Brigi)

 

„Amikor megélhettem a pillanatot, ahogy egymásra néztek a nagyobbik fiammal, úgy éreztem, teljes vagyok. Viszont amikor azzal szembesülök, hogy meg kell osztanom a figyelmem a két gyerekem között, komoly dilemmával küzdök.” (Klaudia)

 

A fenti mondatok is azt bizonyítják, hogy egy kisbabával sem fenékig tejfel az élet. De a csoda, amit megélhetünk általuk, a legszebb érzés, amit valaha kívánhatunk. 

 

A cikkben szereplők nevét megváltoztattuk.

 

Ajánló

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Nevess magadon, és nevess az életen. Ne gúnykacaj vagy önsajnálattól tocsogó nevetés legyen ez, hanem gyógyír, csodaszer, amely enyhíti a fájdalmat, kigyógyít a depresszióból, és segít megfelelő távolságból kezelni az adott pillanatban szörnyűnek látszó kudarcokat.

- Og Mandino -

A legjobb baba ajándék!