babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció

Így vásárolj babaruhát!

Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Sokan szeretnek babaruhát hozni ajándékba, amikor a Kicsi megérkezik. Ez nagyon szép gesztus, viszont a legtöbben figyelmen kívül hagyják, hogy a baba nagyon gyorsan nő, így nem érdemes a legkisebb méretű ruhát megvásárolni.

Születéskor ugyanis tömegek látogatják a kis jövevényt, ami annyit jelent, hogy az első két hónapra annyi ruhát kap, hogy be sem fér a kis szekrényébe. Arról nem beszélve, hogy a felét nem is lesz alkalom ráadni. A tanulság ebből annyi, hogy nekünk, szülőknek, érdemes mindig nagyobb ruhákat vásárolni gyermekünk számára, mint ami az aktuális mérete.

Nézzük, milyen tanácsokat érdemes még észben tartanunk, amikor gyermekünk ruhatárát bővítjük. 
 
1. Vásárolj kiárusításon!
 
Ha tél végén árleszállításokba ütközöl, gondolj a következő november-decemberre! Vedd meg előre csemetédnek az akkor majd ráillő méretet, így nem kevés pénzt spórolsz, ő pedig divatos, új ruhákat fog hordani.

2. Prémium babaruhák?
 
Lehet, de okosan! Ha ragaszkodsz kisgyermekednél is a legutolsó divat szerinti öltözködéshez, akkor is van mód a költségek visszafogására. Vegyél egy-egy prémium darabot, majd kombinált alacsonyabb árú ruhadarabokkal! Senkinek sem fog feltűnni, hogy gyermeked harisnyája, vagy bodyja nem a legdrágább üzletekből való.

3. Alkalmi ruhák.
 
Hasonlóan az előző ponthoz itt is a pénztárcát nem kímélő babaruhákat vesszük napirendre. Ha olyan ruhát vásárolsz a kisbabádnak, amit feltehetően nem fog hetente 2-3-szor viselni, nem érdemes a legdrágábbat megvenni. Valószínűleg csak egyszer fogod tudni ráadni, de az is előfordulhat, hogy mire szükség lenne rá, kinövi.
 
4. Másodkéz.
 
A használt ruha kisbabák esetében annyit tesz, hogy néhány alkalommal hordta egy másik baba, majd kinőtte. Sok esetben a ruhák szinte újnak tűnnek. Érdemes körbenézni a használtruha kereskedésekben, illetve a börzéken.

5. Internetes vásárlás.
 
Az interneten akár piacvezető márkákhoz is hozzájuthatsz a bolti ár töredékéért. A világ bármely pontjáról lehetőséged van rendelni, igaz, ahhoz néhány héttel előre érdemes gondolkodni, hogy a kiszállítási idő alatt ne nője ki a kicsi a ruhácskát.

Ajánló

Életen át tartó kötődés.
A gyermek egészsége érdekében!
Fogadd meg az alábbi tanácsokat!

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Ha arra összpontosítunk, hogy milyen szörnyű a helyzetünk, egyre rosszabbul fogjuk érezni magunkat. Irányítsuk figyelmünket a pozitívumokra, és egyre több pozitív dolgot fogunk észrevenni.

- Gary Chapman -

A legjobb baba ajándék!