babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Ha koraszülött gyermeknek adsz életet, az emberek általában nem tudják, hogyan kezeljék a helyzetet, vagy mit is mondjanak. Ez persze sok kellemetlen helyzetet szül. 

Anyának lenni nem más, mint egy önbizalom játék. Tapasztalatból tudom ezt. A lányom születése után folyamatosan próbára tette a türelmem. 

Az élet egy csodálatos utazás, halljuk számtalanszor. Különösen igaz ez a várandósság varázslatos negyven hetére, amikor is a kisbabád a testedben növekszik. 

Az anyaság nem egyszerű feladat. Az alváshiány, a fizikai fáradtság, a szoptatás és a baba gondozása igencsak megnehezíthetik a szülés utáni időszakot.
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint az első hat hónapban biztosított anyatejes táplálás jó hatással van a baba testi és lelki egészségére.
Valószínűleg ezerféle dolgot hallottál már arról, mit kéne enned vagy innod, vagy esetleg arról, hogy a szoptatás fájdalmas. Ne aggódj! Van rá mód, hogy mindketten élvezzétek ezt az időszakot.

Amikor új érzés számodra, hogy egy kis élet alakul benned, jobban figyelsz arra, mit eszel, mit csinálsz, elgondolkodsz a jövő dolgai felett, álmodozol róla, milyen lesz majd az élet anyaként, hogyan alakul át a család.

Az újszülött babád immunrendszere még nincs felkészülve a rá leselkedő veszélyekre, ezért fontos, hogy a kicsi extravédelmet kapjon, különösen, ha a szájába vesz valamit. Tudd meg Te is, hogyan pusztíthatod el a kórokozók 99,9%-át az etetéshez használt eszközök megfelelő sterilizálásával!

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

Keep smiling! Tudod, hogy ez a set phrase nem egyszerűen annyit jelent, hogy mosolyogj? Hanem azt jelenti, hogy minden körülmények között legyél optimista.

- Szilvási Lajos -

A legjobb baba ajándék!