babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Megtudni, hogy babát vársz, a legcsodálatosabb pillanat. Miután az öröm a tetőfokára hágott, elkezdesz gondolkozni, hogy vajon mindazokból, amit az előző pár hétben elkövettél, ártott-e valami a babának.

Minden kismamát foglalkoztat, hogy hogyan tudhatjuk meg, hogy kisfiunk, vagy kislányunk fog születni. Sok népi hiedelem létezik ezzel kapcsolatban, de azért egyikre se vegyünk mérget.

Feltételezzük, hogy a kórházi szülést választottad. Néhány héttel a nagy nap előtt, pakolj össze mindent, amire szükséged lehet majd a szülés során és után. 

Egy szülési terv sokat segíthet a kismamának, hogy lélekben ráhangolódjon a szülésre és még idejében tisztázzon kérdéseket, hogy a szülés szép élmény lehessen.
Napjainkban egyre gyakrabban lehet itthon is hallani a bababarát kórházakról, de sok embernek ez a kifejezés még mindig nem mond semmit. 

Az egészségtelen étkezéshez vezető út is gyakran jóindulattal van kikövezve. Ideális esetben hétvégén bevásároljuk az egészséges snackeket, tízóraikat a következő hétre. 

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

Keep smiling! Tudod, hogy ez a set phrase nem egyszerűen annyit jelent, hogy mosolyogj? Hanem azt jelenti, hogy minden körülmények között legyél optimista.

- Szilvási Lajos -

A legjobb baba ajándék!