babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

Meglátsz egy vékony kismamát, és uralmába vesz a féltékenység? Lehet, hogy cikkünk olvasása után másképp fogsz érezni.

Valószínűleg nem lesz a baba is az. Attól, hogy Te túlsúlyos vagy, egyáltalán nem biztos, hogy gyermeked is nagy súllyal fog világra jönni.

„A harmadik trimeszterben gyakrabban láttam a pizzafutárt, mint a szülészorvost!” – Azt gondolom, hogy minden kismamának ismerős ez a mondat.

Mielőtt búcsút intesz 9 hónapra a koffeinnek és felhagysz az edzéssel, olvasd el cikkünket, amiben leírjuk, hogy mi az, ami csupán tévhit a várandósság kapcsán. 

Elmondhatatlanul fáradt vagy, és csak egy nyugodtan végigaludt éjszakára vágysz, de mégsem jön álom a szemedre. Mi a megoldás?

Megkérdeztünk néhány kismamát, hogy mit javasolnak azoknak, akik még a várandósság elején járnak. Illetve mit tennének, ha visszamehetnének az időben. 

Már a tetőfokára hágott az izgalom? A szülés 6 fontos szakaszra bontható, ebben a cikkben összefoglaltuk Nektek ezeket.

Amikor kismamává válunk, sokszor olyan fáradtak vagyunk, hogy a reggeli felkelés is komoly gondot okoz. Aki otthon, vagy egyáltalán nem dolgozik, szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis neki nem kell időre mennie sehova, pihenhet, ameddig jól esik.

Ha a kilenc hónapot végig munkával szeretnéd tölteni, akkor meg kell tanulnod kompromisszumokat kötni a babád és a saját egészséged érdekében. Van, akinek könnyen megy a várandósság és a karrierépítés összeegyeztetése, míg másoknak okoz némi fejfájást.

A legtöbb kismama életében eljön a perc, amikor könnyeivel küszködve áll a tükör előtt. Egyesek már a várandósság elején átesnek ezeken a kellemetlen pillanatokon, amikor ráeszmélnek, hogy kedvenc farmerjüket jó időre nélkülözniük kell.

GYORSKERESŐ

mom ON board

Napi

Keep smiling! Tudod, hogy ez a set phrase nem egyszerűen annyit jelent, hogy mosolyogj? Hanem azt jelenti, hogy minden körülmények között legyél optimista.

- Szilvási Lajos -

A legjobb baba ajándék!