babamamatudakozo.hu - kezdőlap kattints a részletekért babamamatudakozo.hu - regisztráció
Szia! Belépsz vagy Regisztrálsz?

"Amikor megtudtam, hogy babát várok, már klikkeltem is a Liliputi oldalra. Szükségem volt egy hordozós, várandós kabátra."

 

Attól a pillanattól kezdve, hogy rápillantunk a pozitív eredményű terhességi tesztre és megtudjuk, babát várunk, számos érzés fut keresztül lelkükön és testünkön egyaránt.

Igazi hormonális hullámvasút kilenc plusz másfél hónapon át, amely során megnyugtató lehet, ha van némi kapaszkodónk. Párunk, családunk és barátaink támogatása mellett segítségül hívhatjuk az aromaterápiát és az illóolajok erejét is.

Elképesztően sok tévhit kering arról, hogy mit lehet/nem lehet csinálni császármetszés után, a legtöbb pedig a heggel, a testmozgással kapcsolatos. A leggyakoribb félreértéseket szedtük össze.

 

Szoptatás egy csodálatos és kihívásokkal teli időszak az anyák és a babák számára is. Ugyanakkor a megfelelő eszközök használata könnyebbé és kényelmesebbé teheti ezt az utazást.

A babák látványa több gyengédséget ébreszt benned, mint korábban? Ha gyerekkel találkozol, aki rád mosolyog, úgy tűnik, különlegesen kötődik hozzád? Egyre gyakrabban olvasol újszülöttekről szóló cikkeket? Hirtelen nem hagy nyugodni az anyaság gondolata?

Eldöntöttétek a pároddal, hogy babát szeretnétek? Gratulálunk a döntéshez, nagy dolog előtt álltok! Szóval egy biztos, Ti készen álltok. De honnan tudhatod, hogy a tested is készen áll-e? Úgy értem, mikor lehetsz biztos benne, hogy éppen termékeny napjaidat éled?

Mind tudjuk, hogy a dohányzás káros. De azzal is tisztában vagyunk-e, hogy milyen veszélyeket rejt az anyaméhben növekvő magzatra ez a káros szenvedély?

Anyai örömök elé szeretnél nézni, és már hónapok óta próbálkoztok? Ne keseredj el! 1 év próbálkozás normális, a párok 90%-át érinti.

Az álompasi és az álomotthon is a Tiéd, mégis valami akadályozza, hogy családdá váljatok. Gondoltál már rá, hogy a hibát a lakásban keresd? Cikkünkben megtudhatod, mire is gondolunk pontosan.

Akad néhány nő, aki annak ellenére, hogy nagyon szeretne kisbabát, a mesterséges beavatkozásoktól idegenkedik, sőt mi több, nemet is mond nekik. Hogy mi ennek az eredménye? Cikkünkben elolvashatjátok.

GYORSKERESŐ

mom ON board

1

babamama CSOMAG #mindengyermekegyenlő

2

babamama CSOMAG - TÁMOGATÓI PROGRAM #mindengyermekegyenlő

Napi

Ha arra összpontosítunk, hogy milyen szörnyű a helyzetünk, egyre rosszabbul fogjuk érezni magunkat. Irányítsuk figyelmünket a pozitívumokra, és egyre több pozitív dolgot fogunk észrevenni.

- Gary Chapman -

A legjobb baba ajándék!